Ми у Facebook
15.03.2016, 09:40

На Рівненщині авто скотилося у водойму (+ВІДЕО)

Подія трапилася у Бармаках. Витягувати авто довелось рятувальникам.
Мешканець села Бармаки Рівненського району звернувся за допомогою до рятувальників, попросивши витягнути автомобіль, який випадково скотився у копанку його сусідів та затонув.

На Рівненщині стріляли

Працівники ДСНС з’ясували, що на дні штучної водойми на глибині понад 5 метрів знаходиться автомобіль «Фольксваген Кадді». До роботи долучилися водолази. Спустившись під воду, водолаз закріпив мотузки за автомобіль, рятувальники за допомогою «лебідки» спеціального аварійно-рятувального автомобіля обережно витягнули затонулий легковик з водойми на подвір’я господарства. Молодий чоловік подякував працівникам Служби порятунку за оперативну та кваліфіковану допомогу.

Мешканець Дніпропетровська поскаржився на рівненських поліцейських

Пізніше з’ясували подробиці інциденту. Чоловік поставив авто у подвір’ї під схилом біля водойми. Відійшовши на декілька метрів, побачив, що автомобіль почав скочуватися. Він, намагаючись зупинити авто, вскочив на місце водія та почав гальмувати, але це не допомогло, автомобіль по слизькому ґрунту потрапив у водойму разом з водієм. Чоловік відразу залишив авто. Діставшись до берега, звернувся за допомогою до рятувальників.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ