Ми у Facebook
15.03.2016, 15:00

Увечері ходіть пішки: водії маршруток Рівного порушують графіки перевезень (ФОТО)

На такі випадки скаржаться рівняни.
Як розповів у соцмережі Фейсбук рівненський журналіст Іван Марчук, близько 22 години у п'ятницю, 11 березня, на зупинці "Чайка" водій маршрутки №57 заявив, що далі не поїде. Всі пасажири вийшли. І лише один - у червоному пуховику, заявив водію:

- Я так не думаю. Коли ви почнете працювати самі на себе - тоді і будете їздити, як захочете. А так ви на роботі. У вас ще рейс і робочий день ваш не закінчено.


Покупців Рівного чекають адвокати


Водій, почувши це, за словами Марчука, вимушений був таки везти наполегливого пасажира.

"Він не мовчав. І інформаційне табло на зупинці показує, що і справді 22-га година - це робочий час 57-ї. На автовокзалі останній автобус цього маршруту мав би бути взагалі о 23:10.
Цей червоний пуховик (а спереду мужик вусатий)))) - він зробив мій день. Він не був сірою масою, він не мовчав. Повага тобі, невідомий чуваче)"
, - написав Іван Марчук.

Що буде з тими, хто приховав доходи при оформленні субсидій

А Людмила Усік додала: "Нехай би ще маршруткою №66 покатався, у якої о 19.00 вже кінець роботи,і ще у безлічі різних маршруток міста теж(((Треба флешмоб зробити цим машрутникам. У Німеччині навіть якщо одна людина їде о 6 ранку -водій все одно буде іі везти. Але там немає маршруток, а лише автобуси"














На правах реклами