Ми у Facebook
15.03.2016, 17:00

Де рівнянам попаритися і відновити здоров'я

Нині у Рівному є чимало закладів, які пропонують послуги бані (лазні) для хорошого відпочинку та відновлення самопочуття. Проте з широкого вибору все таки треба знаходити і обирати найкраще.
Ні для кого не секрет, що відвідування бані споконвіку було прекрасним способом покращення самопочуття та відновлення сил людського організму. Користь бані полягає в тому, що завдяки розжареному повітрю, розкриваються пори, видаляються надлишки шкірного жиру, який виділяється сальними залозами.

Відвідування бані допоможе лікувати початкові стадії багатьох захворювань серцево-судинної, нервової, сечостатевої та травної систем, а також нормалізує обмін речовин і позбавляють від проблем з опорно-руховим апаратом. Під впливом пари в організмі людини скорочується вміст холестерину, зменшується рівень цукру в крові і рівень токсичного гомоцистеїну, активно провокує серцево-судинні захворювання.

Перегрів в розумних межах поліпшить ваш імунітет, особливим чином це корисно для профілактики простудних захворювань. Так що користь бані очевидна, і ще навіть наші предки добре про це знали.

У соціальних мережах рівняни часто задають питання про те, який заклад варто відвідати у місті, щоб і баня була на високому рівні та і басейн, щоб не розчарував.

OGO.ua рекомендує баню, яка задовольнить смак найвабагливіших любителів і вразить тих, хто можливо тільки вперше вирішив таким чином відновити стан свого організму та гарно провести час з друзями.
Баня на дровах, великий басейн, душові кабіни, - це те, що потрібно для вашого якісного та здорового відпочинку.


м.Рівне, вулиця Дворецька, 120А
тел. 0966859701














На правах реклами