Ми у Facebook
16.03.2016, 13:40

За підсумками четвертого збору склад «Вереса» підсилять ще троє виконавців [+Відео]

Після проведення чергового тренувального збору, який став четвертим за ліком за час зимової перерви, у рівненському футбольному клубі з’явилося троє новачків. Контракти з НК ФК «Верес» підписали нападник Іван Луканюк, півзахисник Олексій Пінчук і захисник Дмитро Гарванко.
Як повідомляє інформаційна служба футбольного клубу, найдосвідченішим із новачків можна вважати Івана Луканюка. Ще у минулому році він виступав у вищій лізі чемпіонату Латвії. Спершу за «Даугаву», а потім - за ризький «Сконто». У складі найтитулованішого клубу Латвії Іван влітку зіграв у матчах Ліги Європи проти ірландського «Сент-Патріка». У його активі також один матч за збірну України U-17.

Іван Луканюк та Дмитро Гарванко підписали договір з «Вересом» на термін півтора року, з Олексієм Пінчуком угоду укладено на річний термін.

ДОСЬЄ новачків:

Іван Луканюк – нападник, 1993 р.н. Попередні клуби: «Даугава» (Даугавпілс), «Сконто» (Рига).

Дмитро Гарванко – захисник, 1996 р.н. До грудня 2015 року виступав за юнацьку команду одеського «Чорноморця».

Олексій Пінчук – півзахисник, 1992 р.н. Вихованець дніпропетровського «Дніпра». Попередні клуби: «Сталь» (Дніпродзержинськ), ПФК «Суми».

Крім того, із трьома футболістами тренерський штаб НК «Верес» вирішив попрощатися. Контракти із клубом за згодою сторін розірвали півзахисник Роланд Рассель Білала, захисник Олександр Квачов та воротар Максим Тельнов.

Наразі футболісти «Вереса» продовжують підготовку до першого офіційного матчу весняної частини сезону. Нагадаємо, що 27 березня рівненчани зіграють у Нікополі про клубу «Нікополь-НПГУ», а вже 2 квітня у Рівному «Верес» прийматиме «Буковину» з Чернівців.

Поки що, у рамках заключного п’ятого навчально-тренувального збору, рівненчани проведуть два контрольних матчі.

Сьогодні, 16 березня, підопічні Віктора Богатиря та Юрія Панфілова зіграють проти клубу першої ліги України ФК «Тернопіль». Матч відбудеться у Тернополі на стадіоні Тернопільського національного педагогічного університету. Початок зустрічі о 15:00.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Після львівських зборів «Верес» підсилився сімома гравцями

«Верес» виграв ще одну гру та отримає мільйон гривень

Наступний контрольний матч команда НК «Верес» зіграє 20 березня у селі Бармаки неподалік Рівного. Там професіонали зустрінуться із командою «Продторгобладнання», що виступає в чемпіонаті Рівненського району. Початок зустрічі також о 15:00.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ