Ми у Facebook
16.03.2016, 15:20

«Західний Вогонь» зіграв у фіналі міжнародного турніру у Польщі [+Фото]

Рівненська бейсбольна команда «Західний Вогонь» успішно виступила на міжнародному турнірі, який проводився у Польщі. Вигравши свою відбірну групу, рівненчани пробилися до фіналу Кубка президента, де в упертій боротьбі поступилися білорусам.
Міжнародний турнір з бейсболу Кубок президента Республіки Польща Анжея Дуди проходив з 11 по 13 березня в місті Дзялдово (Республіка Польща). За почесний трофей змагалися дванадцять колективів з п’яти країн.

Як повідомив на своїй сторінці у соцмережі Володимир Судимак, рівненський клуб «Західний Вогонь», перемігши всіх суперників в групі, серед них досить сильні у фінансовому плані, команди Кишинева (Молдова) 6:3, Мінська (Білорусь) 3:1 та Вітніця 9:3 і Дзялдово 7:1 (обидві - Польща), Києва 8:4, пробився до фіналу. В фінальній грі рівненська команда в напруженій боротьбі, поступилась суперникам з міста Скідель (Білорусь) з рахунком 1:3.

Всі учасники турніру отримали подарунки від спонсорів та організаторів змагань.

В складі рівненської команди виступали учні Рівненських загальноосвітніх шкіл, спортсмени ОДЮСШ «Рівне» та ОК ДЮСШ «Колос», а саме Терехін Дмитро , Якимчук Максим, Малиновський Максим , Зілінський Андрій - ЗОШ № 1, Мацкевич Яна - ЗОШ № 2, Шинкар Всеволод , Антонюк Максим, Кухарчук Євгеній - ЗОШ № 8, Зез Олександр , Годебський Павло , Олейник Владислав- ЗОШ № 18 та Вашай Діана– НВК № 19, вихованці тренерів Малиновського А. В., Олейника В. В., Зеза С. В., Скринського І. Ю., Судимака В. А. та Міронової Ю. О.

Наступні бейсбольні ігри для дітей відбудуться в квітні місяці – це чемпіонат Європи по версії «Поні Ліга» 13-17 квітня у місті Прага та регулярний чемпіонат міста Рівне.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному пройшов відкритий чемпіонат області з бейсболу

Рівненські школярі стали кращими бейсболістами України













На правах реклами