Ми у Facebook
17.03.2016, 13:40

У Тернополі «Верес» зіграв унічию з місцевими муніципалами [+Відео]

Рівненський професійний футбольний клуб провів черговий товариський спаринг. У Тернополі «Вереса» зіграв з однойменним муніципальним клубом, який виступає у першій лізі України. Поєдинок завершився внічию 0:0.
У рамках підготовки до весняної частини чемпіонату України у другій лізі звітна гра стала для «Вереса» першою контрольною на «живій траві». Сам поєдинок, за інформацією прес-служби рівненчан, пройшов за переваги гостей, втім, відзначитись команді з Рівного не судилося – 0:0. Зустріч пройшла на стадіоні Тернопільського національного педагогічного університету.

У ФК «Тернопіль» про поєдинок розповіли наступне:

«Матч достойних суперників пройшов за невеликої кількості гольових моментів. На 18-й хвилині «пожежа» виникала біля воріт «Верес» після вкидання м’яча з ауту Віталієм Богдановим. Однак одразу кількох муніципалам не вдалося з близької відстані переправити м’яча у ворота суперника. На 22-й хвилині «смачно» до м’яча приклався капітан ФК «Тернопіль» Андрій Кондзьолка, але м’яч після удару з 20-ти метрів пройшов поруч зі стійкою. А на останній хвилині першого тайму вже момент мали гості. Нападник «Вереса» вийшов віч-на-віч з кіпером муніципалів Сергієм Чернобаєм, але у цій дуелі воротар виявився переможцем.

На початку другого тайму після навісної передачі з лівого краю атаки небезпечно головою пробивав Ігор Сороцький, однак м’яча розминувся з воротами в кількох сантиметрах. Гості відповіли небезпечним ударом з лінії карного майданчика. У заключних п’ятнадцяти хвилинах матчу свої нагоди мали Сергій Атласюк, який пробивав після подачі кутового, півзахисник який перебуває у розташування муніципалів на перегляді та з розвороту Сергій Полянчук. У перший двох випадках м’яч трішки розминувся з воротами, а в останньому – майстерність продемонстрував кіпер «Вереса», який зреагував на удар з близької відстані, перевівши м’яча на кутовий».








«ФК «Тернопіль» - досить сильна команда, яка виступає у першій лізі, є чемпіоном Європи серед студентів. Приємно, що наші хлопці відіграли дуже дисципліновано. У першому таймі ми мали два гольових моменти, але воротар врятував тернополян. Більшість часу ми проводили в атаці, і це теж приємно. У другому таймі «Тернопіль» перебудував гру, почав робити багато навісів, але у захисті ми діяли дисципліновано, створивши при цьому ще два небезпечні моменти. Сподобалася самовіддача хлопців, націленість на атаку, і це при тому, що поле не надто спонукало до технічної гри», - розповів про перебіг зустрічі Юрій Панфілов, спортивний директор «Вереса».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

За підсумками четвертого збору склад «Вереса» підсилять ще троє виконавців

«Верес» обіграв у товариській грі молодіжку «Скали»

Відповів пан Юрій ще на декілька питань стосовно найближчих планів клубу.

- Заключну контрольну гру ви проведете проти команди, що виступає у чемпіонаті Рівненського району, чому обрали саме такого суперника?

- Ніхто перед самим стартом чемпіонату не зустрічається з дуже сильним суперником. Ми свідомо обрали команду, з якою хлопці зможуть зіграти розкуто.

- Не боїтеся, що «Продторгобладнання» вийде на «Верес», як на останній бій?

- Звісно, що є певний ризик отримати травми, але це футбол.

Нагадаємо, що заключний перед стартом у весняній частині чемпіонату контрольний поєдинок «Верес» проведе у неділю, 20 березня. Зустріч відбудеться у селі Бармаки. Її початок заплановано на 15:00.

Перший після зимової перерви офіційний матч чемпіонату України в другій лізі «Верес» зіграє 27 березня у Нікополі проти ФК «Нікополь-НПГУ». А вже 2 квітня на стадіоні «Авангард» рівненчани зіграють із чернівецькою «Буковиною».








На правах реклами