Ми у Facebook
17.03.2016, 15:20

В Аматорській баскетбольній лізі розпочалися матчі play-off [+Відео]

Поєдинком між клубами «Водник-НУВГП» та «Baltic House» стартував перший раунд плей-офф тринадцятого чемпіонату Аматорської баскетбольної ліги Рівненщини. На майданчику зійшлися третя та шоста команди за підсумком регулярного чемпіонату.
Як повідомляється на офіційному сайті АБЛ, від початку гри більш активними були баскетболісти «Водник-НУВГП» - це дало їм змогу на першу перерву піти з перевагою у три очки 19:16. В другій десятихвилинці «Baltic House» дуже швидко скоротив відставання та вийшов вперед, і вже студентам довелося відіграватися, але на велику перерву «Baltic House» пішов перемагаючи у сім очок 39:32.

Надалі всі потуги «Водник-НУВГП» скоротити відставання в третій чверті завершились нічим, натомість «Baltic House» лише збільшив свою перевагу до 11 пунктів 55:44. В останній десятихвилинці команди влаштували «триочкову перестрілку», і студенти не лише скоротили відставання, але й змогли вийти уперед. Щоправда, в заключні хвилини більш успішними були таки гравці «Baltic House», які в підсумку здобули перемогу 75:69, і повели в серії до двох перемог з рахунком 1:0.

Другий матч серії між цими командами відбудеться у четвер 24 березня у спорткомплексі «НУВГП» і розпочнеться о 19:00.

БК «Baltic House» - БК «Водник» НУВГП 75:69 (16-19, 23-13, 16-12, 20-25)

БК «Baltic House»: Мазурик Богдан, Сотник Денис 24, Омельковець Роман, Лелюх Олексій 3, Труш Ігор 4, Целюк Олександр 3, Онищук Олександр 8, Нехай Максим 2, Савчук Євген, Меленюк Сергій, Дубнюк Анатолій 17, Горєнков Юрій 6, Семенюк-Кондратюк Іван 8.

БК «Водник» НУВГП: Зарічнянський Віталій, Стоноженко Михайло 17, Клочок Дмитро 2, Берук Євген, Тишкун Віталій, Отроцький Станіслав, Тимощук Дмитро 21, Базилюк Владислав 5, Хращевський Олександр 3, Самчук Сергій 8, Демчук Олег 10, Балдич Станіслав, Герман Андрій 3, Миронець Віктор.

Ігри першого тижня плей-офф завершаться двома матчами у четвер 17 березня у спорткомплексі НУВГП. О 19:00 зіграють «Волиньбаскет-2-КДЮСШ» з ОСДЮШОР, а о 20:30 на майданчик вийдуть «Магнат» та «ЛАВІСС».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному баскетболісти-аматори відіграли четвертий тур

У Рівному стартувала 13 Аматорська баскетбольна ліга

Нагадаємо, що Аматорська баскетбольна ліга Рівненщини з сезону 2014-2015 є відбірковою групою «Центр» у Чемпіонаті області з баскетболу. Фіналісти АБЛ автоматично отримують право змагатися у «Фіналі чотирьох» обласного чемпіонату.

Тринадцятий чемпіонат Аматорської баскетбольної ліги Рівненщини проводить Громадське об'єднання «Баскетбольний клуб «БК-93», Рівненська обласна федерації баскетболу, Управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної андміністрації. А також за підтримки офіційного дистриб'ютора компанії «SPALDING» в України та мережі магазинів КТС.










На правах реклами