Ми у Facebook
18.03.2016, 09:20

Реакція користувачів соцмереж на сьогоднішній протест у Рівному проти "бурштинової мафії"

У соцмережі Фейсбук до повідомлення про протест поставилися скептично.
Нагадаємо, що у Рівному сьогодні протестуватимуть проти свавілля бурштинової мафії. А ось як на це повідомлення відреагували у соцмережі:

Володимир Торбiч: "Цікаво, що бурштинокопачі протестуватимуть проти бурштинової мафії )) Причому протестувати треба біля Верховної ради, адже тільки ВР може вирішити цю ситуацію, прийнявши належний закон. Ні ОДА ні облрада вирішити ситуацію з бурштином не може".

Рівненські нардепи кличуть колег у Рівне на звіт про боротьбу міліції з бурштинокопачами

Галина Мартинюк:"Так у нас же люди, не звиклі напружувати мозок, вважають, що раз їх поженуть, то на їх місце поставлять своїх, святе ж місце ж пусте не буває у їх розумінні. А хто в такому маштабі може дану операцію провернути? Ну звісно ж, "мафія" - такий собі загальний образ "сильних світу цього". Примітивізм на рівні первісних племен".

Тетяна Панасюк:
"Мафія буде протестувати проти мафії... Ех, була б поліція поліцією, а не філією мафії... Пов'язали б всіх! Швидко і ефективно".

Голова Рівненської облдержадміністрації просить в Авакова підсилення для боротьби з бурштинокопачами

Ніна Скиба:
"Буде гарна нагода для воєнкомів вручити повістки всім тим, хто ховається в лісах Полісся від призову. На другу годину біля ОДА стягуються бурштинщики щоб боротися проти «бурштинової мафії» :))) а саме "мітинг протесту", "майдан" "горілишини", думаю без вил не обійдеться, хоча це вже більше на граблі схоже. І все це для того, щоб поновити на посаді голову Рівненської облради Ковальчука.
Воєнком Михайло Твердохліб, вони вже готові та «укомплектовані» для "передка":)
Батальйон "Бурштин" вже з навиками копання бліндажів, оснащенні тепловізорами, позашляховиками, озброєні і дуже небезпечні, при повному параді чекатимуть ваших повісток о 14.00 біля ОДА. І красівим теж роздайте, даби розбавити суворі армійські будні)
А тим атошникам, яких втягують у різного роду акції, порада не вестися – вас просто використовують...





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ