Ми у Facebook
18.03.2016, 12:01

Чемпіонат України з футзалу серед ветеранів [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

Рівненська «Славія» у четвер, 17 березня, стартувала у Чемпіонаті України з футзалу серед ветеранів, які старше 35 років. Поєдинки відбуваються у Житомирі. ФК «Славія» спільно з Асоціацією футзалу України організували прямий ефір півфіналів, ігор за третє місце та фіналів у трьох вікових групах 35+, 45+, 55+.
Рівненську область на чемпіонаті представляють команди «Маяк» (Сарни) – у віковій групі 55+ - та «Славія» (Рівне). Остання вийшла до півфіналу Чемпіонату України з футзалу серед ветеранів старше 35 років.

Як повідомляється про це на офіційному сайті «Славії», сталося це перш за все завдяки упевненій перемозі в першому матчі над командою «Благовіст» з Ніжина з рахунком 14:0. Після першого тайму рівненчани перемагали 4:0, а в другому «відвантажили» ще 10 сухих м'ячів. Влучні удари у ворота суперників на рахунку Романа Ярого - 5, Вадима Васильєва - 3, Андрія Паршикова та Романа Волоха - по два, Олега Кучера та Валерія Шипукова - по одному.

В другому матчі групового етапу «Славії» протистояв діючий чемпіон України з футзалу серед спортсменів старше 35 років - «Надія» з Володимирівки, Волинської області. Після першого тайму рівненчани вигравали 2:1, але переможний рахунок втримати не змогли. Матч «котився» до бойової нічиєї 3:3, яка, в принципі, влаштовувала обидва колективи, і вони проходили б до півфіналів, але за шістнадцять секунд до фінальної сирени волиняни таки зуміли забити переможний четвертий м'яч 4:3. У «Славії» в цьому матчі відзначились Роман Ярий, Сергій Щубак та Вадим Васильєв.

В підсумку «Славія» здобула путівку до півфіналу, як краща друга команда серед усіх груп.

До ігор плей-офф також пробилися «Динамо» з Сум, «Чорне море» з Одеси та «Надія» з Володимирівки. За підсумками жеребкування у півфіналі у суперники «Славії» потрапило сумське «Динамо».

Півфінали, 18 березня:

«Чорне море» – «Надія»
«Славія» – «Динамо»

Матчі за третє місце та фінали відбудуться у суботу, 19 березня.


МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Славія» виграла Суперкубок міста Рівне з футзалу

У Рівному завершився Чемпіонат міста з футзалу








На правах реклами