Ми у Facebook
20.03.2016, 19:55

Оберіть першу красуню Острозької академії! [ОПИТУВАННЯ]

Знайомтесь: шестеро красунь-студенток, учасниць конкурсу краси та інтелекту "Гальшка року", який щороку проходить в Острозькій академії! Оберіть переможницю інтернет-голосування! Голосування триває до 00 годин четверга, 24 березня. Переможниця отримає диплом, подарунок і титул "Гальшка OGO.ua"!
"Гальшка року” - це не звичайний конкурс краси. Дівчата демонструють тут не лише вроду, а й гармонію зовнішності та внутрішнього світу, розум і людські якості, талант і артистизм. Саме таке поєднання найбільше цінується на "Гальшці року".

Конкурс присвячений фундаторці Острозької академії княжні Гальшці Острозькій. Звідси й назва змагання студенток-красунь - "Гальшка року". Племінниця засновника академії князя Василя-Костянтина Острозького, Гальшка надала велику суму коштів на розвиток навчального закладу. У XVI столітті Гальшку Острозьку вважали найвродливішою та найбагатшою княжною Речі Посполитої.

Конкурсанток лише шестеро — по одній конкурсантці від факультетів та навчально-наукових інститутів Острозької академії. Хто з дівчат отримає титул "Гальшка року" цьогоріч - стане відомо увечері 24 березня.

А поки що - знайомимось із конкурсантками і обираємо переможницю інтернет-голосування на порталі OGO.ua — вона вже традиційно отримає диплом, подарунок і титул "Гальшка OGO.ua"!

ДИВИТИСЬ ФОТО ВСІХ УЧАСНИЦЬ І ГОЛОСУВАТИ

Ольга Венгерець, економічний факультет:

Ольга Венгерець
Ольга Венгерець


- Свій перший подих я зробила у чарівному місті Рівному. Найяскравішим спогадом з дитинства, який виникає у голові, було знайомство та перше заняття у школі спортивної гімнастики. Проте в житті часто виникають ситуації, коли ми кардинально змінюємо свій шлях та змінюємось самі. Отож, згодом я захопилася мистецтвом, створювала перші полотна на шпалерах власної кімнати. А у віці 12 років потрапила до художньої школи – місце, яке залишило глибокий слід у формуванні мого світогляду.

Я переконана, що людина може абсолютно усе. Наша єдина межа - це ми самі. Адже немає значення, звідки ми йдемо, важливо лише те, куди ми прямуємо. На даний момент для мене пріоритетними є кар`єра, самовдосконалення та мистецтво. Я переконана, що найціннішим ресурсом у житті є час, а ключем до успіху – дії та поставлені цілі. Не варто сподіватись на фортуну, потрібно створювати власну.

Життєве кредо: "Я не маю мрій, я маю цілі".

ГОЛОСУВАТИ ЗА ОЛЬГУ ВЕНГЕРЕЦЬ

Дарія Гуменюк, факультет політико-інформаційного менеджменту:

Дарія Гуменюк
Дарія Гуменюк


- На Поділлі, благодатній українській землі, розкинулося мальовниче село Зіньків. Саме тут одного зимового вечора, 13 лютого, коли я народилась, на небі яскраво засіяла ще одна, моя провідна і щаслива зоря. Із раннього дитинства зростала я маленькою непосидою, яку завжди все цікавило і приваблювало: відвідувала різні художні гуртки, співала, грала на фортепіано, танцювала, займалась рукоділлям.

Я обожнюю подорожувати, відкриваючи для себе таємниці маленьких українських міст, величних закордонних країн, традиції інших народів. Я бачила ранкові заспані нерозчесані Карпати й укладала сонце спати в Егейське море. Одні міста огортають мене ковдрами, поять чаєм і дають відчуття дому, а інші – розгублюють, змушують ніяковіти й постійно нагадують, що я в гостях. Міста-сонечка вважають мене за свою, а юні урбаністичні велетні відчувають у мені анархістку, не створену любити мегаполіси, і дивляться ображено й холодно своїми скляними очима. Кожна місцина, яку я відвідую залишає слід у моїй душі, який несе в собі особливі почуття та незабутню історію. Однією з таких історій є Острог, місто багате своїми звичаями, загадковістю минулого, адже тут усе оповите легендами та історією. Тут я пізнала і пізнаю багато чудових людей, відкриваю для себе навколишній світ, шукаю своє призначення у житті.

Щовечора за чашечкою ароматної кави я люблю поринати у дивовижний світ Голсуорсі, Матіос, Сафарлі та Ремарка, мандруючи з героями сторінками чудових книг. Мене захоплює гра на фортепіано, особливо я люблю відтворювати музичні шедеври композиторів зі світовим іменем, адже саме класична музика спроможна перенести людину із метушливого та механізованого ХХІ століття у світ гармонії та грації.

Я щаслива людина, оскільки маю сім’ю, яка любить мене, вірних і надійних друзів, які завжди підтримують у скрутних ситуаціях, престижний університет, який дарує упевненість у майбутньому, та багато всього, що робить моє життя прекрасним, тому як сказав Ельчін Сафарлі "Дозволь собі дихати на повні груди і не заганяй себе в рамки. Сила в того, хто вірить в свою силу».

Життєве кредо: "Впродовж життя різні обставини, люди, події можуть змінювати нас, али ми починаємося з сім’ї і закінчуємося сім’єю".

ГОЛОСУВАТИ ЗА ДАРІЮ ГУМЕНЮК

Алла Кузнєцова, факультет романо-германських мов:

Алла Кузнєцова
Алла Кузнєцова


- Народилася я у м. Рівному. У шкільні роки брала участь в олімпіадах та різних творчих конкурсах, щороку була удостоєна іменної премії від Ераста Гуцуляка. Зараз я є студенткою третього курсу факультету романо-германських мов. За час навчання в академії вже встигла стати учасницею різноманітних конкурсів, квестів, флешмобів, долучитися до підготовки та проведення свят на факультеті, а також отримати досвід волонтерства у пришкільному англомовному таборі.

Окрім цього, я також мала приємність брати участь у встановленні рекорду Гіннеса у розділі «Найдовший естафетний марафон читання». У своєму активі вже маю іменні гранти від Фонду імені Ірени та Олександра Михалюків та від Фонду ім. Дарії Муцак-Ковальської та Михайла Ковальського. Із 2015 р. я також є членом Клубу вільного інтелектуального спілкування молоді в «Острозькій академії».

Моїм найголовнішим захопленням у житті є вивчення іноземних мов. Також у вільний час залюбки співаю, читаю та граю у клубі інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?».

Життєве кредо: «Щасливий той, хто хоче мало від життя – він ніколи не розчарується в ньому».

ГОЛОСУВАТИ ЗА АЛЛУ КУЗНЄЦОВУ

Юлія Мартинюк, Інститут права ім. І.Малиновського:

Юлія Мартинюк
Юлія Мартинюк


- З дитинства усі дівчата хочуть спробувати себе у конкурсі краси та талантів і мене не можна назвати виключенням. У моєму житті трапилось так, що одного разу я вже перемогла на сцені та отримала "Міс". Окрім цього до мене прийшло усвідомлення однієї цікавої деталі: конкурси створенні не для того, щоб похизуватись своїми талантами та зовнішнім виглядом, як здається на перший погляд. Змалку, будучи активною дитиною, я встигала відвідувати і танці, і вокал, а також брати участь у публічних виступах. Життя звернуло до Острозької академії, яка навчила поєднувати дві речі: що я хочу і що мені потрібно. Враховуючи характер професії юриста, встигаю відвідати і всеукраїнські дебати, і побувати на сцені рідної академії у форматі КВН-виступів. Кожного разу, роблячи крок вперед, я відчуваю, що рухаюсь за правильним орієнтиром свого життя.

"Гальшка 2016 року" - це насамперед можливість звернутися до людей, донести свої думки та міркування, відступити від стандартного уявлення про подібні конкурси.

Життєве кредо: "Бути самим собою - єдиний шлях до успіху".

ГОЛОСУВАТИ ЗА ЮЛІЮ МАРТИНЮК

Тетяна Оксенюк, гуманітарний факультет:

Тетяна Оксенюк
Тетяна Оксенюк


- Джеймс Браун сказав: «Будь-яку проблему можна вирішити за допомогою танцю».

Навряд чи я в шестирічному віці могла чути слова відомого американського співака, але саме вони влучно характеризують мене як особистість. Ще зовсім маленькою я зробила свої перші «па» і це перетворилось на сенс життя. Як і всі діти була максималісткою: намагалась поєднувати танці з малюванням, написанням віршів, співом, театром, але ніщо не могло зрівнятись із любов’ю до танцю. Це моє все. Я цим живу і дихаю. Бо лише танцюючи, я дозволяю собі розкіш справді бути собою.

Життєве кредо: "Казку не шукай, створи свою".

ГОЛОСУВАТИ ЗА ТЕТЯНУ ОКСЕНЮК

Дарія Шарафан, факультет міжнародних відносин:

Дарія Шарафан
Дарія Шарафан


- Народилась я у середині літа, липневого теплого і сонячного дня. Мабуть, через це, ще з дитинства я люблю сонячні посмішки і теплі обійми. Дівчинкою я була непосидючою, тому, очевидно, щоб хоч якось заспокоїти маленьке «шило», батьки віддали мене до школи сучасної хореографії Рівненського ПДМ. Я танцювала, віддано і по-справжньому. А хто тоді, ще 12 років тому, знав, що це стане моєю пристрастю, моїм способом життя, моїм «повітрям»? Але як раніше, так і досі, ніяк не можу я всидіти на місці. Свого життя не уявляю я і без подорожей, люблю знайомитись з новими людьми, пізнавати нові культури і осягати нові простори (а тому і обрала собі за спеціальність «Країнознавство»). Окрім того, я – староста своєї групи, художній керівник танцювального колективу Острозької Академії, а тому у житті завжди маю десятки справ, у голові – тисячі думок, а на обличчі – неодмінно посмішку.

Життєве кредо: "Цілься до Місяця... А навіть якщо і не влучиш, все одно опинишся серед зірок".

ГОЛОСУВАТИ ЗА ДАРІЮ ШАРАФАН

Нагадуємо, голосування триватиме до 00 годин четверга, 24 березня. Нагородження переможниці, яка отримує подарунок від редакції, диплом і титул "Гальшка OGO.ua", відбудеться увечері 24 березня під час фіналу конкурсу краси та інтелекту "Гальшка року" на сцені культурно-мистецького центру Національного університету "Острозька академія".

Оберіть "Гальшку OGO.ua"!


ДИВИТИСЬ ФОТО ВСІХ УЧАСНИЦЬ І ГОЛОСУВАТИ

До теми:

Конкурсантки "Гальшки-2015"

Конкурсантки "Гальшки-2014"

Конкурсантки "Гальшки-2012"

Конкурсантки "Гальшки-2011"

Як проходив конкурс "Гальшка року" у 2015 році





На правах реклами