Ми у Facebook
22.03.2016, 15:40

Рівнян запрошують до елітного війська

Інструктори з США проводять курс підготовки українських військових для Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних Сил України. Навчання проводяться на базі військової частини спецпризначення на Хмельниччині.
Програма включає теоретичну та практичну складові, але з пріоритетом отримання практичних навичок. Тривалість курсу до 6 місяців. Якраз зараз завершується навчання першої черги військовослужбовців ССО та починається відбір наступної великої групи.

Кожний бажаючий може ознайомитися з вимогами до кандидатів та заповнити анкету, посилання на яку розміщено на офіційному веб сайті Міністерства оборони України mil.gov.ua та на сторінці Командування Сил спеціальних операцій у соціальній мережі Фейсбук .

В Україні переглянуть призовний вік

При доборі кандидатів враховується рівень фізичної підготовки, стан здоров’я, морально-психологічний стан. Продовжити службу в ССО та пройти один з найкращих військових курсів підготовки можуть бійці усіх видів та родів військ. Втім, пріоритет при відборі все ж надається десантникам, розвідникам, спецпризначенцям інших збройних формувань. Щодо найбільш затребуваних військових спеціальностей – це стрільці, сапери, зв’язківці, молодші командири. За відгуками курсантів, що проходять навчання – курс надзвичайно складний і навіть іноді може здатися жорстким. В першу чергу, він змінює психологічні установки і ставлення до служби.



Сили спеціальних операцій – наймолодший але і найсучасніший вид Збройних Сил України. Фактично це майбутня військова еліта України. Їхнє кредо – «Перевага якості над кількістю». Розвиток ССО за стандартами НАТО зараз є одним з пріоритетів реформування ЗСУ.

Українській армії даватимуть більше грошей



Майбутнє військовослужбовців ССО – служба в новому, як морально, так і фізично, роді військ. Це можливість брати участь у міжнародний військових навчаннях та миротворчих операціях. Це особлива місія – представляти та захищати Україну. Кожний має спробувати власні сили – говорять фахівці Командування ССО.






На правах реклами