Ми у Facebook
22.03.2016, 16:00

«Верес» провів останній спаринг перед першим офіційним поєдинком 2016 року [Фото+Відео]

Рівненський «Верес» відіграв черговий товариський матч у рамках підготовки до старту у весняній частині Чемпіонату України в другій лізі сезону 2015-2016 років. Професіонали здобули впевнену перемогу з рахунком 3:0 над аматорами із рівненського «Продторгобладнання».
Контрольний матч НК ФК «Верес» - «Продторгобладнання» пройшов на стадіоні села Бармаки у передмісті Рівного. Як повідомила інформаційна служба клубу, ця зустріч стала для «вересівців» заключним контрольним поєдинком перед офіційною грою чемпіонату України проти «Нікополя-НПГУ».

У першому таймі рахунок відкрив Антон Яременко, виявившись найспритнішим на вістрі атаки. Цей м’яч став уже п'ятим голом нападника у контрольних матчах за рівненчан.Після перерви у складі «Вереса» відзначилися й інші форварди: Олександр Лакуста та екс-футболіст латвійського «Сконто» Іван Луканюк.

«…Команди показали гідну та цікаву гру, було безліч моментів, що змушували похвилюватися як за одну так і іншу команду. Футболісти показали уміле володіння м’ячем та конструктивні тактики ведення гри. У результаті футбольний двобій завершився з рахунком 0:3 на користь НК «Верес». Гравці мужньо боролися за перемогу, але цього разу футбольна фортуна була на стороні «Вересу». Висловлюю слова щирої вдячності команді-супернику, колегам по команді, організаторам та, звичайно, вболівальникам, котрі впродовж всього матчу підтримували свої улюблені команди.. Дякую НК «Верес» за чудову гру та прекрасний досвід. Щиро радий, що великий футбол впевнено повертається до міста Рівне», - поділився враженнями від перебігу подій на футбольному полі Віталій Павелків, президент «Продторгобладнання».

Він також відзначив, що приємно, коли на просторах Рівненщини процвітає професійний футбол і команди, що беруть участь у різних футбольних лігах та чемпіонатах підтримують один одного, сприяють розвитку та удосконаленню футбольних умінь та навичок, ведуть між собою конструктивний діалог взаємної співпраці.

Тим часом, «Верес» став офіційним партнером ПФЛ України у рамках впровадження програми стратегічного розвитку ліги на найближчі чотири роки. Пріоритетами програми є активізація роботи з глядачами, сприяння розвитку масового футболу в регіонах та впровадження комерційно успішних методик управління клубами.

У квітні НК «Верес» та ПФЛ спільно проведуть у Рівному зірковий урок футболу для дітей, розіграють призи у перерві матчу НК «Верес» - «Буковина» (що відбудеться другого квітня у Рівному), а у травні відвідають ДЮСШ, де вручать дітям подарунки.

«Таке запрошення до активної співпраці від Професіональної футбольної ліги – це велика честь для нашого клубу. Це значить, що ПФЛ високо оцінює результати нашої праці. Адже Професіональна футбольна ліга співпрацює лише з тими клубами, які вважає найбільш зацікавленими у розвитку футболу, його популяризації та поширенні ідеалів чесної гри», - заявив Євген Донцов, генеральний директор НК «Верес».

БІЛЬШЕ СВІТЛИН – У ФОТОЗВІТІ АНДРІЯ МАТВІЇВА

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Тернополі «Верес» зіграв унічию з місцевими муніципалами

«Верес» обіграв у товариській грі молодіжку «Скали»

Відзначимо, що перший після зимової перерви офіційний матч чемпіонату України в другій лізі «Верес» зіграє 27 березня у Нікополі проти ФК «Нікополь-НПГУ». А вже 2 квітня на стадіоні «Авангард» рівненчани зіграють із чернівецькою «Буковиною».














На правах реклами