Ми у Facebook
23.03.2016, 15:00

Мешканці будинку Рівного потерпають через сусіда-автохама

Через автохама потерпають мешканці будинку №54 на вулиці Макарова. Чоловік з сусіднього будинку № 56 встановив незаконно на їхній дворовій території гараж, а потім проклав до нього шлях через їхній газон.
Як розповіла ОГО депутат міськради Рівного Любов Романюк, мешканець будинку №56, щоб скоротити собі дорогу до незаконно встановленого гаража, виклав із камінців собі підйомчик на бровку газона біля будинку №54. Щоб гілки верби, яка росте на газоні, не шкодили авто, обрізав її з однієї сторони. Мешканці зверталися до автохама, просили не їздити через газон, але він не реагує. Тоді вони пішли до начальника міського управління житлово-комунального господарства Ярослава Сахнюка, начальника ЖКП "Сонячне" Олександра Кухаря. Працівнкии ЖКП вийняли камінчики підйому до бордюру, перегородили газон шинами. Та автохам повикидав шини, поцарапав трохи днище, але поїхав знову через газон.

У Сарнах автомобіль провалився у каналізаційний колектор (ФОТО)

Любов Романюк каже, що у відповідь на їхні скарги у ЖКП пообіцяли скласти припис на автохама. А потім - й оштрафувати, якщо він знову не відреагує.

















На правах реклами