Ми у Facebook
23.03.2016, 19:00

Зустрічаємо знову в Рівному Всеукраїнський Жіночий фестиваль «АНІМА»!

Не пропустіть! Цього літа – 18-19 червня – ми відкриємо для вас двері наймасштабнішої події в м. Рівне у світ бізнесу та кар’єри, краси та здоров’я, хобі та розваг, останніх модних тенденцій для створення вашого неповторного життєвого стилю.

Цього року ми також зробили дитячий сектор, щоб кожна з вас мала змогу завітати до нас, отримати максимум і при цьому бути поруч зі своїми дітками. Ми запросили найкращих спеціалістів дитячої сфери, які створять для ваших дітей справжнє свято. Ці щасливі моменти вони запам’ятають назавжди.

Спікери фестивалю – чоловіки та жінки – ділитимуться з вами найціннішим досвідом сакральними знаннями в темі «Взаємовідносини», також тільки в рамках нашого фестивалю ви почуєте компетентні відповіді, ми створимо відкритий діалог про найінтимнішу тему…

На вас чекають багато подарунків, цікаві пропозиції від партнерів фестивалю, широкий вибір ексклюзивної продукції хендмейду та унікальний книжковий ярмарок. А також виступ найцікавіших людей міста Рівне та України.

Кожна з вас отримає відповіді на свої запитання, а також, за бажанням, консультацію спеціаліста. Цей захід змінить вас назавжди!



«АНІМА» - СВОБОДА БУТИ РІЗНОЮ!!!

Додаткова інформація за телефоном: 096 1644235 - Яна Довмат.





На правах реклами