Ми у Facebook
23.03.2016, 15:20

Головний лікар дитячої лікарні Рівного пояснив, чому дитині з температурою відмовили в огляді

Головний лікар міської дитячої лікарні Рівного Микола Надєйко прокоментував скаргу рівнянки Яни Янчишиної на відмову в огляді її дитини.
Про цей випадок портал ОГО писав у публікації "Я не збираюся чужих дітей приймати", - лікар у Рівному відмовила в огляді дитині з температурою

- Якщо у дитини була температура, то незрозуміло, чому мама пішла з лікарні, а не звернулася до завідувача поліклініки, головного лікаря лікарні,
- пояснив ОГО головний лікар міської дитячої лікарні Микола Надєйко. - Окрім цього, раз уже п'ять тижнів дитина через температуру лікувалася у дільничного лікаря, то мама мала б знати час його прийому, щоб потрапити саме до нього.
Щодо лікаря Петрушко, то вона відрізняється принциповістю і після закінчення часу прийому приймати пацієнтів не буде. Про це заявляла не раз. Зауважу, що наші педіатри працюють з перевантаженням. На десять дільниць їх є тільки сім. У цьому випадку помилка лікаря у тому, що вона не підказала, до якого іншого лікаря мамі з дитиною звернутися. Адже у нашій поліклініці завжди є педіатр, який прийме. Хоча лікар Петрушко не завжди тактовно спілкується з пацієнтами, однак батьки не хочуть її міняти, бо - вона прекрасний спеціаліст.
Шкода, звичайно, що таке у нас сталося. Але якби мама дитини відразу звернулася до керівництва закладу, ми б швидко вирішили цю проблему. просто їй потрібно було ще одні двері відчинити.





На правах реклами