Ми у Facebook
26.03.2016, 13:00

Рівненський забудовник DBN: “Ми стали ще ближчими!”

Весна надихає нас на те, щоб вийти з наших домівок, прогулятися березневим містом і помітити, що нового з'явилося на вулицях Рівного. Практично щодня в центрі міста “виростають” нові кафе, ресторани, аптеки, а скільки зараз у місті будівельних майданчиків...
Очі можна сказати розбігаються від того різноманіття пропозицій від забудовників.

Бажаючі придбати житло ламають голову над тим, яку квартиру обрати, який район міста буде найзручнішим і якому забудовнику віддати перевагу. Водночас не останнім при виборі житла є і сервіс, який пропонують потенційному покупцю. Адже придбання житла — справа серйозна і до цього підходять, добре обдумавши та прийнявши зважене рішення. Тому покупець не просто купує житло, а і обирає того забудовника, який зміг найкраще пояснити свої переваги, показав якість сервісу, яка проявляється в етапі: від першої зустрічі у центрі продажу і до омріяного дня, коли ви в'їжджаєте вже в готову новеньку квартиру.

Досконалість сервісу, якість обслуговування та доступність житла — це
саме ті принципи, на яких базується діяльність рівненського забудовника
DBN. Фірма, яка сколихнула Рівне небачено низькими цінами на житло і далі продовжує дивувати рівнян новими ідеями та вже реалізованими проектами.

Завдяки двом житловим комплексам у Рівному - “Ріверсайд” та “Шоколад” фірма DBN здобула славу надійного забудовника, який виконує свої забов'язання та просто вражає темпами будівництва.







Перевагою фірми DBN є ще і те, що тут вам запропонують різні підходи до цін на квадратні метри. Про що йде мова? Менше 9 тисяч за квадратний метр — це та ціна, яку пропонує своїм клієнтам DBN у житловому комплексі “Шоколад”. Якщо ж ви маєте бажання жити в місті, але водночас відчувати себе практично як у заміському поселенні, а вікна, щоб виходили на річку, тоді житловий комплекс “Ріверсайд” - це те, що підходить саме вам!

Зараз DBN стає ще ближчим до кожного зі своїх покупців, адже віднедавна у самому центрі Рівного, на вулиці Чорновола розпочав свою роботу Центр продажів квартир забудовника DBN, де не просто можна дізнатися всю необхідну інформацію про цінову політику, оформлення документів, стан будівництва, надання додаткових послуг, а і корисні поради щодо планування квартир, проведення ремонтних робіт і все, що з цим пов'язано.

- Щодня до нас заходять десятки людей, яким ми надаємо фахові консультації. Найчастіше запитують про стан будівельних робіт, чи маємо ми усі необхідні дозволи на будівництво. Адже самі розумієте, скільки нині проходять будівельних афер. Звісно, ми пред'являємо усі документи і після цього вже іде розмова про побажання і можливості клієнта. Повірте, практично жоден з тих, хто до нас завітав, не йде без впевненості у тому, що хоче жити у квартирах саме від DBN, - розповідають менеджери у Центрі продажів.

Ми вирішили на власні очі переконатися, на яких стадіях знаходиться будівництво у житлових комплексах “Ріверсайд” та “Шоколад”. Саме тому
відправилися на будівельні майданчики та у Центри продажів на вулицях Небесної сотні і Соборній.

Затишок та комфорт у “Ріверсайді”



“Ріверсайд” – це інноваційний проект для нашого міста: чи не вперше в
самому центрі Рівного будується не просто будинок, а повноцінний житловий комплекс з власною інфраструктурою. Тут є все необхідне для затишного життя.

Квартал на вулиці Небесної сотні поступово перетворюється на окрасу центру Рівного, розташований на березі річки Устя з облагородженою прибережною зоною. Для відпочинку вас та ваших сусідів по будинку тут будуть облаштовані спеціальні місця. Вийшов на двір — і відразу відчув себе ніби за містом. Хоча насправді в 5 хвилинах — готель “Мир”, поряд — залізничний вокзал, загальноосвітня школа і дитсадок, кафе і ресторани, банки і супермаркети...

Нині на будівельному майданчику дізнаємося, що перша секція вже готується до здачі, а поряд з нею споруджується виключно з надійних матеріалів з суворим дотриманням будівельних норм вже і друга секція “Ріверсайду”. З першої секції бачимо, що фасад виконано з облицювальної цегли. Краси і вишуканості новобудові додають панорамні вікна.

У Центрі продажів ЖК «Ріверсайд» розповідають, що тут клієнт має можливість придбати як одно- так і двокімнатні квартири. Покупцям пропонують стандартне планування – це квартири одно- та двокімнатного типу. Проте на стадії будівництва є можливість об’єднання у трьохкімнатну і більше квартиру. Забудовники пропонують можливості індивідуального планування, в якому вам допоможуть дизайнери житлового комплексу. Тим самим, якщо квартира ще не збудована, то ви маєте можливість замовити розташування перестінок і вже починати мріяти, який ремонт та дизайн у них буде.

Варто наголосити, що у ціну за квадратний метр ЖК «Ріверсайд» включений двоконтурний газовий котел, вже встановлені металопластикові вікна та лоджії. Лоджії засклені двокамерними склопакетами, а також утеплені 10 см мінеральної вати, зашиті гіпсокартоном з шарами паро та гідроізоляції. Стіни у квартирах здаються вже поштукатурені. В кожному приміщенні проведена електророзводка на 4 розетки, вимикач і центральну точку точку освітлення. Представники забудовника подбали і про металеві двері у вашій оселі, а також вже встановили повірені лічильники на світло, газ та воду, що нині особливо актуально. Тим самим у «Ріверсайді» створили все, щоб ви почувалися затишно та комфортно.

“Шоколад” - якісне житло за доступною ціною



Наступним місцем нашого призначення став будівельний майданчик та Центр продажів “Шоколад”, де ми на власні очі вирішили переконатися, якими темпами іде будівництво цього житлового комплексу. “Шоколад” знаходиться на центральній вулиці Рівного – поруч школи №19 та №8, дитсадок № 33, поліклініка №3 та аптеки, продуктовий ринок, великий гарний парк, перукарні та салони краси, кафе, ресторани, церква. А враховуючи той факт, що це практично центр міста, то від будинку зручно добратися у всі куточки міста. Крім того, не можна не наголосити, що жителі “Шоколаду” матимуть ніби свою оазу комфорту та безпеки. Адже забудовники подбали про інфраструктуру внутрішнього двору. Тут будуть ігрові зони, облаштовані місця для відпочинку. А у сквері — дитячий майданчик, торговий центр, зручна стоянка для автомобілів — це все для вашого зручного життя, яке створюють для вас
у “Шоколаді”.

На будівельному майданчику нам провели екскурсію першою секцією житлового комплексу, яка здана в експлуатацію. Тут нам вдалося навіть поспілкуватися з мешканцями, які вже отримали документи на право власності та проводять ремонт у квартирах.

- Ми довго думали, який житловий комплекс обрати. А потім вирішили, що “Шоколад” - це найкращий наш вибір. Адже ціна доступна, а якість і темпи будівництва приємно здивували. Зараз проводимо ремонт і скоро будемо святкувати новосілля, - ділиться враженнями щаслива власниця квартири Олена.

Під час екскурсії на “Шоколаді” ми помітили, що друга секція житлового комплексу теж практично завершена. Нині там проводять внутрішні роботи і після цього будинок буде повністю готовий до здачі в експуатацію. На будівельному майданчику розпочато будівництво четвертої секції “Шоколаду”, нині там проводять фундаментні роботи.

Забудовник наголошує, що будинок зводять за новітніми технологіями, використовуючи енергозберігаючі матеріали. До 8 поверху включно будівництво відбувається з цегли марки М150 (силікатна), яка є дуже міцною, і дозволяє витримувати дуже велике навантаження. Починаючи ж з 9 поверху використовують марку цегли М100 (керамічна), так як на нижчих поверхах навантаження більше, тому марка цегли відрізняється.

Щоб зробити конструкцію будинку ще міцнішою, після четвертого та восьмого поверху влаштовуємо армопояс - це залізобетонний шар, який укладається уздовж зовнішніх стін споруди по всьому периметру, призначений для підвищення опору конструкції від постійних деформуючих навантажень: вітрових навантажень, нерівномірної усадки конструкції, нерівномірного осідання грунту під конструкцією, сезонних і добових температурних перепадів.

Помешкання повністю укомплектовані. Автономне опалення з встановленням двухконтурного парапетного газового котла, металопластикові вікна двохкамерний склопакет, з влаштуванням електромережі кабелем з мідними жилами, з підведенням всіх комунікацій, встановлення лічильників на газ, воду та електроенергію, перестінки з керамзитобетонного блоку, що має хорошу тепло та шумоізоляцію – все це вже чекатиме у новій квартирі. Забудовники утеплюють лоджії фасадною системою поліфасад.

У Центрі продажів “Шоколад” розповідають, що після здачі першої секції люди ще більш активно почали купувати квартири. Четверта секція тільки будується, а вже можна сказати, що у ній майже всі квартири мають своїх власників.

Після екскурсій на будівництво повертаємося до Центру продажів DBN, ділимося враженнями, а нас же тішать приємними новинами - “Ріверсайд” та “Шоколад” - це тільки початок будівельних сенсацій у нашому місті. Адже попереду ще багато цікавих проектів від DBN, які будуть вражати рівнян якістю та доступністю житла європейського рівня.


ЦЕНТР ПРОДАЖУ DBN
місто Рівне, вул. Чорновола, 60

+38 (0362) 46-04-46
+38 (097) 555-68-68​







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ