Ми у Facebook
26.03.2016, 12:00

Рівнянин у Львові здобув два особистих золота та дві командні бронзи

Рівненський стрілець Олег Омельчук вдало виступив на Чемпіонаті України з кульової стрільби у Львові. Показавши два найкращих результати в особистих змаганнях на дистанції 50 та 100 метрів, досвідчений спортсмен допоміг збірній Рівненської області виграти дві бронзові медалі.
Чемпіонат України зі стрільби кульової відбувся у приміщенні спортивно-стрілецького комплексу навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України у Львові.

Для підвищення спортивної майстерності та участі у боротьбі за першість чемпіонату України до Львова прибули 276 найсильніших спортсменів, серед яких 10 заслужених майстрів спорту, 63 майстри спорту міжнародного класу та 79 майстрів спорту України, котрі представили збірні команди 15 областей України та Києва.

У загальному командному заліку відсвяткувала перемогу збірна Львівської області, випередивши команди Дніпропетровської та Полтавської областей. Рівненська команда у складі Олега Омельчука, В'ячеслава Базана та Дмитра Гонти здобула дві бронзові нагороди.

Сам чемпіонат України став одним із етапів відбору кандидатів до складу збірної команди України, що братиме участь в подальшій підготовці та боротьбі за право участі в етапі Кубку світу серед юніорів (Зуль, Німеччина) та чемпіонаті Європи серед юніорів (Таллінн, Естонія).

Особисто для Олега Омельчука змагання у Львові стали останнім етапом приготуванням перед Кубком світу у Ріо-де-Жанейро.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Кульова стрільба: Омельчук завоював ліцензію на Олімпіаду 2016, а рівненчани – нагороди на Чемпіонаті України

У Сіднеї рівненський стрілець Олег Омельчук зайняв другу сходинку

Щодо чемпіонату України, то він був проведений Міністерством молоді та спорту України за сприяння управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації, Федерації стрільби України та Львівської обласної федерації стрілецького спорту.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини