Ми у Facebook
26.03.2016, 14:00

Другим до півфіналу чемпіонату АБЛ вийшов «Волиньбаскет-2-КДЮСШ» [+Відео]

Клуб «Волиньбаскет-2-КДЮСШ», який у регулярному чемпіонаті зайняв у турнірній таблиці другий щабель, без особливих проблем став півфіналістом тринадцятого Чемпіонату Аматорської баскетбольної ліги Рівненщини. Волиняни не мали особливих проблем у двох поєдинках проти вихованців ОСДЮШОР із Рівного.
Як повідомляє офіційний сайт АБЛ, у серії до двох перемог з юнаками «ОСДЮШОР» волинські дублери суперлігового клубу не мали особливих проблем, як в першому матчі, так, тим більше і у повторному.

Щоправда, крім просто виходу до 1/2 фіналу, волиняни прагнули відігратися на рівненських школярах за поразку їх першої команди від столичного «Динамо» 53:88, і тому з перших хвилин почали громити суперника. Щодо «ОСДЮШОР», то вони сильно не пручалися, як було видно, команда змирилася з тим, що поки що «Волиньбаскет» не їх вагової категорії.

Під час матчу волиняни робили відрив у рахунку ледь не до п'ятдесяти очок, але в останній чверті, чи то гості з Луцька послабили тиск, чи то рівненчани вирішили, що так багато програвати – це все таки соромно, але останню десятихвилинку вони виграли 20:18. Крім того, не дозволивши супернику набрати соте очко, яке вони дуже хотіли здобути, використавши за останні 20 секунд аж два тайм-аути.

Тож 99:67 на користь «Волиньбаскет-2-КДЮСШ», і ця команда прогнозовано у півфіналі. «ОСДЮШОР» боротиметься за п'яте місце.

«ОСДЮШОР» - «Волиньбаскет-2-КДЮСШ» 67:99 (14-21; 17-25; 16-35; 20-18)

«ОСДЮШОР»: Стрихарчук Владислав, Рябой Сергій, Гуц Борис 21, Крижов Вілен, Мисковець Іван 22, Руденко Назар, Гімбаржевський Юрій 14, Романовський Олександр 10, Приступа Андрій, Рицький Любомир, Приступа Іван, Стрихарчук Костянтин, Остапчук Юрій.

«Волиньбаскет-2-КДЮСШ»: Дейна Максим 18, Кісільчук Назар 11, Глушко Петро 22, Поляков Юрій 8, Коцько Володимир, Прудяк Андрій 9, Бедлінський Ілля 9, Парій Валентин, Масицький Павло 4, Масицький Володимир, Наумчук Назар, Шкодня Юрій 10, Іщук Данило, Скольбушевський Микола 4, Шевчук Володимир 4, Панасюк Влад.


Нагадаємо, що Аматорська баскетбольна ліга Рівненщини з сезону 2014-2015 є відбірковою групою «Центр» у Чемпіонаті області з баскетболу. Фіналісти АБЛ автоматично отримують право змагатися у «Фіналі чотирьох» обласного чемпіонату.

Тринадцятий чемпіонат Аматорської баскетбольної ліги Рівненщини проводить Громадське об'єднання "Баскетбольний клуб «БК-93», Рівненська обласна федерації баскетболу, Управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної андміністрації. А також за підтримки офіційного дистриб'ютора компанії «SPALDING» в України та мережі магазинів КТС.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

В Аматорській баскетбольній лізі розпочалися матчі play-off

У Рівному стартувала 13 Аматорська баскетбольна ліга










На правах реклами