Ми у Facebook
28.03.2016, 12:40

Екс-депутат міськради Рівного у Києві вимагає відставки Генпрокурора Шокіна

Колишній депутат міськради Рівного, а нині голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін перебуває під Адміністрацією Президента.
Адже тут відбувається мітинг. Його учасники - близько двох сотень осіб - вимагають від Президента Петра Порошенка не зволікати з відставкою Генпрокурора Шокіна. А Віталій Шабунін заявив, що тільки тиск громадськості може призвести до відставки Шокіна і очищення прокуратури від корупціонерів. Він також звинуватив Президента у кришуванні нинішнього Генпрокурора.

Про рівненський бурштин заговорили на всеукраїнському рівні (+ВІДЕО)

ВІталій Шабунін обіцяє протистояти Генпрокуратурі і співчуває звичайному бізнесу. Мовляв, якщо прокурори так поводяться щодо Центру протидії корупції, то що можна говорити про підприємців.

Рівнянин визначатиме антикорупційного прокурора України (+ДОСЬЄ)

Нагадаємо, що Генпрокуратура отримала від Печерського суду дозвіл на вилучення речей і документів Центру протидії корупції, в тому числі і тих, які містять банківську таємницю. У деяких ЗМІ повідомляли також про відкриття кримінального провадження щодо Віталія Шабуніна, однак у Генпрокуратурі цю інформацію спростували. Пояснювали, що ініціатива щодо перевірки документів надійшла від народних депутатів з різних фракцій, які попросили ГПУ перевірити ефективність та законність використання коштів іноземної допомоги на боротьбу з корупцією.









На правах реклами