Ми у Facebook
28.03.2016, 18:00

ФК «Малинськ» уперше виграв обласний Меморіал Шморгуна [+Відео]

У неділю, 27 березня, відбулися вирішальні поєдинки у ювілейному обласному турнірі з футболу «Меморіал Володимира Шморгуна». Вперше у цих представницьких змаганнях переміг ФК «Малинськ», який у фіналі переграв ФК «Садове» з рахунком 2:0.
РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ:

1/2 фіналу

ФК «Садове» - «АГАТ» (Гоща) - 3:1 (0:0)

Голи: Стельмащук 40, Топоровський 60, Малиновський 61 - Дмитрук 70.

Попередження: Бондарук - Буркалець, Семенюк, Гриб.

ФК «Малинськ» - ОДЕК - 2:1 (1:0)

Голи: Рибковський 31, Брикса 42 - Газицький 58.

Попередження: Мельничук, Сондак, Сахнюк, Гергелюк, Ярмощук, Брикса - Газицький.

Матч за 3 місце

ОДЕК – «АГАТ» (Гоща) - 0:0, по пен. - 7:6

Післяматчеві пенальті реалізували: Апанчук, Трофімчук, Колаковський, Наумець, Красномовець, Панас, Ніколайчук - Дмитрук, Ткачук, Любар, Шепель, Буркалець, Гайдук. Не реалізував: Гриб (А).

Попередження: Кадепський - Ткачук, Буркалець, Дем`янець.

ФІНАЛ

ФК «Малинськ» - ФК «Садове» - 2:0 (1:0)

Голи: Сондак 13, Гергелюк 67 (з.пен.).

Попередження: Сондак, Назарчук, Рибковський, Гергелюк - Цвик, Бондарук, Малиновський.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Меморіалі Шморгуна 2016 визначилися півфіналісти

На Меморіалі Шморгуна командам залишилося провести останню гру в групах

У цілому, для ФК «Малинськ» цей фінал у Меморіалі Шморгуна став, практично, четвертим поспіль. У 2013 та 2014 роках представник Березнівського району зустрічався з оржівським ОДЕКом і незмінно програвав клубу з Рівненського району. У минулому році як такого фіналу не було, але малинська команда поступилася Оржеву у фінальній групі і також змушена була задовольнитися срібними медалями.

Цього ж разу доля звела ФК «Малинськ» з ОДЕКом у півфіналі турніру і перевага виявилася на боці першого клубу. Після перемоги над чинним володарем Меморіалу зустріч проти ФК «Садове» у фіналі виявилась вже не такою складною і березнівська команда знову переграла гощанців (нагадаємо, у міському Меморіалі Шморгуна 2016 у фіналі зустрілись ці ж команди).

Доля третього місця турнірну, за яке боролися «АГАТ» (Гоща) та ОДЕК (Оржів) вирішилася лише у серії післяматчевих пенальті, які більш якісно пробили гравці віце-чемпіона області з Оржева.

Традиційно організатори після завершення назвали кращих гравців турніру:

воротар - Ярмощук Олександр (ФК «Малинськ»), нападник - Стельмащук Тарас (ФК «Садове»), півзахисник - Ніколайчук Олександр (ОДЕК), захисник - Гриб Тарас («АГАТ»).

Нагадаємо, рік тому, 29 березня, у Рівному завершилися змагання в обласному Меморіалі Шморгуна. Перемогу в цьому передсезонному турнірі втретє поспіль здобув на той момент чинний чемпіон області – оржівський ОДЕК, який переміг ФК «Малинськ» з результатом 3:1. Третіми у Меморіалі стали гравці ФК «Садове», які переграли кузнецовський «Ізотоп-РАЕС» із рахунком 3:0.








На правах реклами