Ми у Facebook
29.03.2016, 10:40

Підприємство «Свиспан Лімітед» отримало нагороду за якість

Продукція деревообробного підприємства ТОВ «Свиспан Лімітед» стала переможцем регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції "100 кращих товарів України" у номінації "Товари виробничо-технічного призначення".
В п’ятницю, 25 березня у Рівненській обласній державній адміністрації нагородили переможців регіонального етапу всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України». Деревостружкові плити ТОВ «Свиспан Лімітед» отримали перемогу у номінаці "Товари виробничо-технічного призначення". Переможців обирали за такими критеріями як якість та безпечність продукції; рівень споживчих властивостей у порівнянні з кращими аналогами; цінова політика; використання регіональної та української сировини; географія розповсюдження продукції тощо.

Деревообробне підприємство Рівненщини "Свиспан Лімітед" відзначає свій 13-й день народження



ТОВ «Свиспан Лімітед» являється провідним виробником меблевих плит в Україні, а його продукція вже понад 13 років добре відома як на вітчизняному так і європейських ринках: Польщі, Румунії, Білорусії, Словенії, Німеччини, Італії та ін. Головний технолог підприємства Дмитро Кудінкін відзначив: «На сьогоднішній день торговій марці Swisspan by Sorbes довіряють мільйони споживачів. Саме це нас це є найвища відзнака та визнання. Дякуємо всім за довіру.»

Рівненщина: на деревообробному підприємстві встановили новий фільтр



Всейукраїнський конкурс якості продукції «100 кращих товарів України» - єдиний державний конкурс якості, який проходить щороку з 2003 р. Захід проходить під патронатом Президента Україниьз ініціативи Мінеконмрозвитку.





На правах реклами