Ми у Facebook
30.03.2016, 20:00

Рівнянин розвінчав міфи про тайський масаж

Що насправді відбувається за шторками масажних салонів Таїланду? Рівнянин повернувся з екзотичної країни, ошелешений відкриттям.
Про тайський масаж ходять справжні легенди. Головна з них приписує цьому дійству еротичну складову. Похід на такий масаж найчастіше асоціюється в уяві непосвячених із відвідинами борделю. Саме з такими думками і — чого гріха таїти — намірами вирушив до Таїланду й 34-річний рівнянин Андрій Ковальчук.

Десятиденний тур до заморських країв і похід до омріяного масажного салону справив на чоловіка приголомшливе враження.

- Як і більшість українських чоловіків, про тайський масаж зі своїми друзями я завжди згадував із відповідним підтекстом. Хоча насправді усі мої знання, як і моїх друзів, про цю процедуру обмежувалися чутками, - зізнається Андрій. - Втім, є у моєму колі кілька знайомих, які ділилися неабиякими еротичними враженнями про відвідини Таїланду.

Саме такі звабливі розповіді і спонукали неодруженого чоловіка з кількома товаришами податися за пікантними відчуттями за тридев'ять земель.

- Відпочивали ми на острові Самуї. Де окрім чудових пляжів і райської природи, звісно, масажні салони — буквально на кожному кроці. Першого дня відпочивали після довгого перельоту, а вже наступного вирушили одразу за тим, за чим і прилетіли: побачити зблизька отих казкових мініатюрних тайських масажисток, - сміється Андрій.

Однак, недосвідченість туристів, які до Таїланду прибули вперше, зіграла з ними несподіваний жарт. До масажного салону чоловіки таки дісталися. Але вийшли звідти із неочікуваними враженнями.

- Такого я не сподівався! Досі червонію від самої згадки, - зізнається чоловік. - Адже виявився цілковитим невігласом у цій справі. Усі розповіді знайомих виявилися лише байками. Тайський масаж — якщо це справді саме тайський масаж — цілковито асексуальна процедура. Жодного інтимного дотику, навіть натяку на щось таке. Усі рухи чіткі і сильні, попри те, що тайки справді такі малесенькі і тендітні з вигляду. І робиться масаж аж ніяк не на голому тілі. Клієнтові видають зручну простору піжаму з натуральної тканини, приємної до тіла. Такий одяг не сковує рухів. А їх багато: масажистка розминає, розтягає і вивертає твоє тіло у всі боки. Але робить це так вміло, без жодного напруження для клієнта. Цілковите розслаблення і водночас розминка. Після такого масажу почуваєшся і бадьорим, і спокійним водночас, - резюмує Андрій Ковальчук.

Чоловік пригадує: вийшов із салону у піднесеному настрої. Так само радісно почувалися і його друзі.

- Звісно, підсміювалися одне з одного. Та, водночас, не могли зрозуміти: чи туди ми потрапили і чи справді усе так, як мало бути. Адже їхали ми дещо за іншим, - усміхається Андрій. - Звісно, розпитали деталі у гіда, у кількох співвітчизників, з якими познайомилися у готелі і нарешті з'ясували правду.

Уся ця атмосфера таємничості та еротичності навколо тайського масажу — не більше, ніж міф, своєрідний штамп. Звісно, у Таїланді можна зустріти чимало “масажних салонів”, у яких надають саме сексуальні послуги.

Втім, як і в будь-якому іншому куточку світу. Чимало туристів, передусім чоловіків, їдуть туди саме за такою екзотикою.

- Але, відчувши ефект від стародавнього мистецтва тайського масажу, з усією відповідальністю можу заявити, що це не менше, хоча й інакше задоволення. До того ж величезна користь для здоров'я і для нервів, - запевняє Андрій Ковальчук. - До речі, за кілька місяців після повернення я випадково натрапив на салон тайського масажу і в Рівному, тож тепер там іноді буваю. Передусім, коли потрібно зняти стрес.
Фахівці з тайського масажу зазначають, що його елементи впливають на всі структури опорно-рухового апарату, м'язи, кістки, суглоби, нерви. Такий масаж знімає стрес, забезпечує оптимальне циркулювання крові, опосередковано впливає на внутрішні органи, знімає біль. Вважається, що лише година тайського масажу дорівнює цілому вікенду на узбережжі за своїм релакс-ефектом.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ