Ми у Facebook
30.03.2016, 08:20

У суботу школярі Рівного складатимуть перше пробне ЗНО

У цьому році до участі у ЗНО зареєструвалось 4009 осіб, минулоріч – 3726.
Перше тестування пробного ЗНО відбудеться 2 квітня – з української мови та літератури, друге – з усіх інших (11) предметів заплановане на 9 квітня.

«Учасники пробного тестування зможуть відчути усі процедурні моменти, які на них чекатимуть під час основної сесії ЗНО у травні. Допускатимуться до тестування ті, хто має при собі паспорт чи свідоцтво про народження, запрошення - перепустку та квитанцію про оплату»,- зазначила директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

Трохи менше ніж за місяць усі випускники цього року та минулих років зможуть підтвердити власні знання під час основної сесії ЗНО. Для її проведення на Рівненщині створено 51 пункт. Відмінність ЗНО-2016 року від попередніх – однорівневі завдання. Результати ЗНО для одинадцятикласників з української мови і літератури, а також із математики або історії України будуть зараховані як результати державної підсумкової атестації.

Як отримати високий бал на ЗНО з англійської мови [+ПОРАДИ]

«Обійти написання тестів ЗНО не вдасться нікому. Тому що отримати атестат випускники зможуть лише після оцінки з ДПА, яку буде проведено у формі ЗНО», - зазначив начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський.

ЗНО з історії України: секрет високого балу [ПОРАДИ]

Крім, цього з 19 березня по 20 травня триває реєстрація на участь у додатковій сесії учасників АТО, жителів з тимчасово окупованих територій АРК та з територій, де проводиться антитерористична операція – Донецької та Луганської областей, а також тих, хто з поважних причин не зможе з’явитись на основну сесію ЗНО та тих, які перебувають під вартою у закладах пенітенціарної служби.

Прес-секретар управління освіти і науки
Людмила Деркач





На правах реклами