Ми у Facebook
30.03.2016, 19:40

На Зарічненщині у бурштинокопачів відібрали знаряддя

Під час чергового відпрацювання території Зарічненського району вилучили у старателів бурштин, мотопомпи та інше знаряддя.
У вівторок, 29 березня працівники Зарічненського відділу Сарненської місцевої прокуратури та Зарічненського відділення поліції Кузнецовського ВП ГУНП здійснили черговий рейд з відпрацювання району, за результатами якого виявлено та припинено факти незаконного видобування бурштину-сирцю.

Нагадаємо, що раніше затримали підполковника СБ України та керівника одного із відділів Державної прикордонної служби в Рівненській області.

Зокрема, у Мульчицькому лісництві жителі Володимирецького району, незаконно видобували бурштин-сирець за допомогою мотопомпи. Її у старателів вилучено разом з іншим спеціальним устаткуванням та легковим автомобілем "Міцубісі". Вказане майно доставлено на територію Зарічненського ВП.

Цього ж дня поблизу с. Борове правоохоронці виявили та вилучили у копачів крім мотопомпи та іншого знаряддя, ще й кілька камінців бурштину-сирцю, які ті незаконно видобули.

БІЛЬШЕ НОВИН РАЙОНУ

Крім цього, правоохоронцями у Зарічненському районі було зупинено автомобіль марки "Рендж-Ровер", яким керував житель с.Мульчиці Володимирецького р-ну, та вилучено із салону поліетиленовий пакет із «сонячним камінням».

За матеріали Сарненської місцевої прокуратури






На правах реклами