Ми у Facebook
31.03.2016, 16:30

Ветерани Рівненщини здобули золото Чемпіонату України з поліатлону

Рівненська команда ветеранів виграла золоті нагороди на Чемпіонаті України з зимового поліатлону серед ветеранів, який відбувся у Волинській області. Рівненщину на цих змаганнях представляли четверо спортсменів із різних куточків області.
Самі змагання відбулися 25-26 березня на базі спортивного комплексу Волинського східно-європейського університету у Луцьку. Всього змагалися на чемпіонаті 72 спортсмени.

Чоловіча команда Рівненської області посіла у загальнокомандному заліку перше місце. Рівненська збірна була сформована з заступника голови обласної організації ФСТ «Україна» Павла Лавора, вчителя Костопільської школи-інтернату Валерія Несторенка, вчителя Тишицької ЗОШ Березнівського району Олександра Білера та вчителя ЗОШ Острозького району Петра Сидорчука.

Рівненські спортсмени-чоловіки змагалися у таких дисциплінах - бігу 1000 - 3000 метрів, силовій гімнастиці та стрільбі з пневматичної зброї. Для жінок була передбачена дещо інша програм – біг на 2000 метрів для жінок та на 1000 метрів для ветеранів.

Перше загальнокомандно місце виграла команда Волинської, друге місце у збірної Львівської, а третє – у збірників Вінницької областей.

Довідка ОГО. Поліатлон – сукупність видів багатоборства. Зародився в СРСР в 1991 році як складова спортивного комплексу ГТО («Готов к труду и обороне»).

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Ветерани з Рівного - найсильніші на обласних змаганнях з армспорту

У Рівному вшанували дзюдоїстів – переможців Кубка світу








На правах реклами