Ми у Facebook
02.04.2016, 12:00

Передати показання лічильника газу рівняни можуть через СМС

ПАТ «Рівнегаз» впровадило новий сервіс для передачі показань лічильника. Відтепер надсилати дані можна за допомогою СМС-повідомлення, що не тільки економить час клієнтів, а й робить їх обслуговування швидким та комфортним.
Із 1 квітня 2016 року мешканці Рівненської області можуть передати показання лічильника за допомогою СМС на короткий номер 7104.

«Рівнегаз» просить споживачів повідомити показання лічильників газу

У повідомленні необхідно вказати номер рахунку та показання лічильника у форматі: ХХХХХХХХХХ ХХХХХ, де ХХХХХХХХХХ – 10 цифр розрахункового рахунку, ХХХХХ – показання лічильника (до 5 цифр). Після відправлення повідомлення споживач автоматично отримує відповідь: «Ваші показники прийняті та оброблені. Дякуємо».



Якщо клієнт отримав відповідь «Неправильний формат», це означає, що дані, які він надіслав вказані не коректно. Йому необхідно їх перевірити та повторити спробу, або передати показання іншим способом:

• через Особистий кабінет на сайті 104.ua;
• зателефонувавши до Контакт-центру за номером (0362) 461-104;
• надіславши повідомлення з зазначенням адреси та номеру особового рахунку на електронну адресу contact@rv.104.ua;
• вказавши показання лічильника газу на 1 число місяця у платіжному документі;

Споживачі "Рівнегазу" тепер можуть платити за газ через інтернет

«Щоб у рахунку були зазначені фактичні, а не прогнозовані показання лічильника, споживачеві необхідно зафіксувати дані приладу обліку станом на 1 число і передати їх до газової служби до 5 числа» - зазначає начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Рівнегаз» Володимир Новосад.

Переконатися, що передані показання зафіксовані, споживач може в Особистому кабінеті, зареєструвавшись на сайті 104.ua





На правах реклами