Ми у Facebook
04.04.2016, 19:00

У Рівному відкриють фотовиставку фотографів - початківців

7 починаючих фотографів Рівного відкриють для Вас новий простір для творчості та вдосконалення за допомогою своїх світлин.
На сьогоднішній день складається така ситуація, що будь-яка людина, яка володіє фотоапаратом, або мобільним телефоном з функцією «фотографія» – може називати себе фотографом. Але, як сказав відомий американський фотограф Елліотт Ервітте: «Не кожен, у кого є ручка – письменник».

Як і будь-яка сфера, фотомистецтво вимагає підготовки і щоденного шліфування таланту, через це в основі стоїть навчання, яке розпочинається в школі фотографії!

Постійно практикуватися робити хороші світлини – стало для учнів ФотоШколи звичною справою. І по закінченню навчання – вони не зупиняються на досягнутому.

Цього разу 7 починаючих фотографів, випускники Школи фотографії Олександра Харвата, відкриють для Вас новий простір для творчості та вдосконалення за допомогою своїх світлин.
Підтримайте аматорів фотографії своєю увагою!

Учасники виставки:
Юлія Антонюк, Валерія Бірюкова, Олександр Зозуля, Володимир Маринюк, Олег Миськевич, Анастасія Петрук, Тетяна Сіверська.

Відкриття фотовиставки відбудеться 5 квітня о 15:00 в ТЦ "ЗЛАТА ПЛАЗА"







На правах реклами