Ми у Facebook
04.04.2016, 21:30

Яким знакам зодіаку варто носити бурштинові прикраси

У вирі останніх "бурштинових подій" мода на прикраси з цього каменю знову на піку популярності. Але, як стверджують астрологи, не для усіх представників знаків Зодіаку такі аксесуари принесуть користь.
Усі ми знаємо, що бурштинові прикраси не лише гарно виглядають, а й володіють лікувальними властивостями. Прихильники нетрадиційної медицини вважають, що бурштин, при контакті з тілом, наповнює його енергією, покращує роботу мозку та позитивно впливає на функціонування практично усіх систем організму. Та незважаючи на свої цілющі властивості, носити прикраси з сонячного каміння може не кожен знак Зодіаку.

Так, вважається, що прикраси з бурштину найкраще підійдуть знакам Вогню - Овнам, Левам та Стрільцям. Саме це каміння пасує їм не лише ззовні, а й повністю співпадає з їх внутрішною активністю, енергійністю та відкритістю. А от Тельців такі аксесуари можуть не оздоровити, а роздратувати своєю яскравістю та блиском.

Що стосується представників інших стихій, то бурштин пасує їм менше, ніж Вогняним знакам Зодіаку, але це зовсім не означає, що купувати такі прикраси вам не варто. Якщо сонячне каміння приносить вам радість та тішить очі - носіть на здоров'я!

Статті до теми:

Як визначити сумісність за знаками зодіаку

Улюблені хобі 12 знаків зодіаку

Хто кому друг за знаком Зодіаку





На правах реклами