Ми у Facebook
05.04.2016, 09:45

Президент «Вереса» назвав найкращим гравцем у матчі з «Буковиною» рівненських уболівальників

Після матчу «Верес» – «Буковина» коучи обох команд прокоментували перебіг та результат гри. Не залишився осторонь і президент рівненського клубу Олексій Хахльов, який окремо відмітив важливу роль рівненських уболівальників у звітному поєдинку зокрема і в становленні нової команди загалом.
Розчарований результатом, але сповнений здорового оптимізму був після програного «Буковині» домашнього матчу головний тренер НК «Верес» Віктор Богатир. Наставник команди запевнив, що з невдачі будуть зроблені висновки. А також подякував уболівальникам за чудову атмосферу.

Ми хотіли показати яскраву, хорошу гру. Не вийшло. Причин можна шукати багато. Погодні умови нам не дуже сприяли. Поле було дуже важке. У першому таймі ми проти вітру грали і часто непросто було хлопцям обробити м’яч. І перехвилювалися також. Щодо пропущеного голу – зараз не хочу на когось вішати провину. Розберемо гру на тактичному занятті і зрозуміємо, хто не допрацював.

Звичайно, всі засмучені. Але на цьому чемпіонат не завершується. Завдання вийти до Першої ліги ніхто не відміняв. А ця гра – вже історія. Попереду у нас ще багато роботи.


Головний тренер чернівецької «Буковини» Віктор Мглинець після переможної гри з рівненським «Вересом» похвалив своїх підопічних за самовідданість і боротьбу. А підсумковий результат матчу назвав не зовсім закономірним, але позитивним.

Гра була дуже важкою для обох команд і йшла, що називається, до забитого голу. Думаю, якби гол забив «Верес» - то саме господарі святкували б сьогодні перемогу. Звичайно, можливо і більш закономірним був би нічийний результат, але нам вдалося забити. І це добре. У другому таймі в нас було декілька хороших нагод. Одного разу не забили практично в порожні ворота. Палагнюк також в одному з епізодів мав хороший шанс. Тому сказати, що ми перемогли незаслужено – теж не можна. Дякую хлопцям, що билися до кінця. До Рівного ми їхали лише за перемогою. Адже в разі втрати очок – «Буковина» могла б суттєво відстати від лідерів.
Стан поля теж вплинув на гру. Знаю, що декілька днів поспіль у Рівному йшли дощі. Тому поле було в’язким. На такому полі на перший план виходять не технічні, а мораль-вольові якості. У цьому плані ми сьогодні були трохи сильнішими.


МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Скромно, але зі смаком: «Верес» розпочав із мінімальної гостьової перемоги

«Верес» провів останній спаринг перед першим офіційним поєдинком 2016 року

Олексій Хахльов, президент НК ФК «Верес», поділився своїми враженнями на своїй сторінці у Facebook:

Про наш Верес.
1. Зранку мені не спалось. В думках просив у Всевишнього ... спочатку перемоги в сьогоднішньому матчі. Але якось не лягало це на душу. Попросив зробити так як ПРАВИЛЬНО. Сталося як сталося. "Шоу повинно продовжуватися"!
2. По матчу, насамперед, хочу подякувати 12тому гравцю - нашим вболівальникам! Це був найдостойніший і найкращий гравець в двох командах! Браво!!!
3. По результатах матчів 17 туру наш НК "Верес" Рівне" залишився на другому місці в турнірній таблиці. Воно дозволяє прямий вихід в Першу лігу. Основні конкуренти також несподівано втратили очки. Результати матчів непередбачувані, а це означає, що попереду нас чекають цікаві напружені поєдинки!
4. По самій грі. Ми будуємо нову команду. Не все виходить. Деякі рішення тренерського штабу сьогодні були, м'яко кажучи, неоднозначними. Відповідно, мали серйозну та жорстку розмову по закінченню. Зробили аналіз та намітили необхідні корективи. Сподіваюсь, що це дасть результат та головне - покращить якість гри.
5. Вся команда вдячна своїм вболівальникам, перепрошує за сьогоднішній результат гри та висловлює готовність віддати всі сили в боротьбі за путівку в Першу лігу.
І найголовніше - гравці, тренерський штаб, менеджмент НК "Верес" Рівне" і я особисто запрошуємо членів нашого клубу та всіх вболівальників на зустріч для відвертої розмови "очі в очі"! Зустріч відбудеться в найближчі дні - дату та час повідомить наша інформаційна служба.
До зустрічі!
Разом - ми сила!






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 13:00 Центр міста розквітає : У Рівному встановлюють писанковий сад

25.04, 12:33 Рівнянки достроково отримали можливість виступати у Суперлізі

25.04, 12:20 На Рівненщину прибув п'ятий евакуаційний потяг: Де поселять людей

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковини аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра