Ми у Facebook
05.04.2016, 18:00

ФОТО: Велопробіг у Рівному об'єднав майже 1000 учасників

фото: Типове Рівне (ВК)

2 квітня у Рівному пройшов 9 кілометровий велопробіг. Маршрут сполучив Майдан Незалежності та ТРЦ «Екватор» та об’єднав близько 1000 учасників.

БІЛЬШЕ ФОТО

Реєстрація учасників розпочалася о 9 годині, однак нетерплячі могли зареєструватися і раніше, на сайті. Заїзд розпочався близько 12 години і по його закінченню на всіх учасників, на стоянці біля ТРЦ «Екватор», чекала цікава розважальна програма.

фото: Типове Рівне (ВК)
фото: Типове Рівне (ВК)


БІЛЬШЕ ФОТО

Розпочалась програма з велотріалу і демонстрував свої вміння у цьому доволі небезпечному виді спорту учасник шоу «Україна має талант» - Олександр Старжинський, який просто відібрав подих у публіки своїми неймовірними стрибками через ДІВЧИНУ.

фото: Типове Рівне (ВК)
фото: Типове Рівне (ВК)


Після Олександра дивувати публіку взялися паркуристи, Рівненської школи паркуру «ASTIR» та Луцької команди «TWIST», які витворяли просто нереальні речі на майданчику з дерев’яних піддонів. Слід зазначити, що серед паркуристів були як дорослі, так і зовсім юні учасники, однак незважаючи на вік, свою майстерність продемонстрували вони майже однаково.

фото: Влад Перістий
фото: Влад Перістий


БІЛЬШЕ ФОТО

Також, учасників заїзду, та й звичайних перехожих, дивували ролери та любителі BMX, уміння яких були неочікуваними, складалося враження, що ти не на стоянці біля торгівельного центру, а на справжньому шоу талантів.

Виступ команд «Art of Streets» та «Workout Rivne» просто неможливо залишити без уваги, те що витворяли ці молодики, навряд чи вдасться багато кому повторити.

Впродовж усієї програми проводилися розіграші, де було розіграно велику кількість подарунків від ТРЦ «Екватор», та його партнерів. Серед усіх призів неможливо було не вернути увагу на три велосипеди, які, не без труднощів, все таки, знайшли своїх власників.






На правах реклами