Ми у Facebook
06.04.2016, 18:00

Оберіть першу красуню Рівненського державного гуманітарного університету! [ОПИТУВАННЯ]

Знайомтесь з учасницями конкурсу краси та інтелекту "Королева РДГУ-2016", фінал якого відбудеться у Рівному 14 квітня, і обирайте переможницю інтернет-голосування!
Загальноуніверситетський конкурс "Королева РДГУ-2016" проводиться у Рівному з 2008 року. Цього року за титул найкрасивішої й найталановитішої серед учасниць конкурсу змагатимуться 13 студенток різних факультетів Рівненського державного гуманітарного університету.

Готуючись до фіналу конкурсу краси та інтелекту "Королева РДГУ-2016", організатором якого традиційно виступає Студентська рада Рівненського державного гуманітарного університету, дівчата не лише вивчають основи сценічної майстерності, а й беруть участь у благодійних заходах. Усі разом вони невпинно рухаються до фіналу конкурсу, який відбудеться 14 квітня о 18 годині в міському Будинку культури м.Рівне.

Тим часом пропонуємо вам узяти участь в інтернет-голосуванні: перегляньте фото учасниць і проголосуйте за ту з них, яка, на вашу думку, варта звання переможниці! Дівчина, яка набере найбільше голосів на свою підтримку, отримає титул "Королева OGO.ua"!

ДИВИТИСЬ ФОТО ВСІХ УЧАСНИЦЬ

Голосування триватиме до 9 години ранку четверга, 14 квітня. Знайомтесь із учасницями - і робіть свій вибір!

ГОЛОСУВАТИ

До теми:

У Рівному "Королевою РДГУ-2012" стала Надія Марщівська [+Фото]

"Королев РДГУ" презентували в "Магнаті" [ФОТО]

У Рівному обрали першу красуню РДГУ [+Фото]

Фотосесія учасниць конкурсу "Королева РДГУ"

Фото з групи "Королева РДГУ" у мережі "В Контакте"





На правах реклами