Ми у Facebook
07.04.2016, 10:45

ТзОВ «Свиспан Лімітед» підтримав акцію «На каву з другом»

В Україні набирає обертів всеукраїнська акція «На каву з другом», яка має на меті привернути увагу до людей з особливими потребами. У Костополі цю ініціативу підтримали працівники ТОВ «Свиспан Лімітед» та запросили на зустріч дітей з громадської організації «Сонячний промінь».
На сьогодні Костопільська громадська організація «Сонячний промінь» об’єднує близько 40 сімей з дітьми, що мають особливі потреби. Це діти хворі на ДЦП, синдром Дауна, аутизм, затримку психічного розвитку. На минулому тижні вони отримали запрошення «На каву» від працівників місцевого заводу «Свиспан Лімітед» та залюбки відгукнулися на нього. Приємне спілкування, гаряча піца з десертами, а також перегляд цікавого мультфільму чекало на дітей у місцевому кінокомплексі «Доміно». Вони розповідали про свої мрії, захоплення та плани на майбутнє. Ця зворушлива зустріч не залишила байдужим жодного учасника.

Підприємство «Свиспан Лімітед» отримало нагороду за якість




«Сьогодні наша сонячна родина знайшла нових друзів - розповідає голова г.о. «Сонячний промінь» Вікторія Кошура-Наумович. - Дуже приємно, коли люди знаходять час для добрих справ та вдвічі приємніше коли відчуваєш щирість та підтримку. Адже нашим діткам дуже важлива увага зі сторони суспільства. Попереду в нас амбітні плани – створити для дітей групу денного перебування, де вони зможуть вчитися, розвиватися, займатися спортом, а також працювати. Ми вже закупили обладнання для виготовлення свічок і зараз активно займаємось ремонтом приміщення. Звичайно без допомоги спонсорів та меценатів зробити це важко і ми раді будь-якій підтримці.



Деревообробне підприємство Рівненщини "Свиспан Лімітед" відзначає свій 13-й день народження

На сьогоднішній день одна з головних потреб особливих людей - відчувати себе повноцінним членами суспільства. Директор ТОВ «Свиспан Лімітед» не приховуючи емоції зазначила «Для нас це справді радість - дружити з такими дітьми. Вони цікаві, творчі, щирі… просто дещо інші. Ми розуміємо, що ця зустріч не вирішує всіх їхніх проблем, але змінювати щось на краще можна лише власним прикладом. Сподіваємось, що наше спілкування не останнє і ми і надалі будемо зустрічатись, підтримувати та допомагати особливим дітям».
Якщо ви ще не маєте друзів з особливими потребами – запросіть їх на каву, спілкуйтесь, веселіться, подаруйте їм радість – дітки з г.о. «Сонячний промінь» залюбки відгукнуться на ваше запрошення.








На правах реклами