Ми у Facebook
07.04.2016, 22:00

Жіночий клуб радить: Що робити, коли випадає волосся

Своїми секретами вирішення проблеми рівнянки поділилися у соцмережах.
Випадіння волосся - проблема, яка стосується багатьох жінок, особливо у весняний період. Саме в цей час наш імунітет досить ослаблений після зими і потребує додаткового джерела вітамінів. Хоча причинами надмірного випадіння волосся може бути не лише зниження імунітету, а й стреси, неправильне харчування, спадковість, вплив медичних препаратів... У будь-якому разі з цією проблемою варто боротися негайно. А от що саме потрібно робити і якими засобами користуватися рівнянки радили у спільноті "ВИЛКА-мікс":

Виктория Онищук: "Заваріть лушпиння з цибулі, процідіть та змивайте цим відваром волосся...Немає ніякого запаху...Так відновила своє волосся після хім. завивки..."

Алена Кравчук: "Їжте хліб і все буде в порядку. Щоб ви не робили....якщо організм не отримує певних єлементів волосся буде сипатися завжди."

Оля Комаринська: "Їсти рибу, м'ясо, обов'язково домашній сир, ще я змиваю волосся травами ( кропива, липиха, корінь лопуха)"

Інна Сокровольська: "Пити олію насіння льону."

Nadia Serheichuk: "Вітаміни (тут треба підбирати, бо я зупинилась на OptiWomen) + Омега (або риб'ячий жир) + мене рятують маски з кокосовим маслом."

Юлия Потапчук: "Змініть раціон. В день по пару горішків + вітамін Е. Правильні жири-вживати необхідно!"

Юлія Простокішина: "Я пила вітаміни Swanson Біотин. Та ж діюча речовина, що і у "Волвіт", але менше складників. Ще допомагають ампули "Плацент формула", але треба проходити повний курс."

Настя Ковальчук: "Поробуйте горчичные маски. Мне помогло. Волосы лезли как после химиотерапии(( но раза 4 делала и все прошло ..."

Успіхів!

Статті до теми:

Що робити, щоб волосся було густим

Рівнянка облисіла після фарбування волосся [+Фото]

Мода на довжину волосся у 2016 році





На правах реклами