Ми у Facebook
09.04.2016, 15:45

Чемпіонат України. 18 тур. «Арсенал-Київщина» - «Верес» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [Фото+Відео]

У суботу, 9 квітня, у Білій Церкві відбудеться матч 18 туру Чемпіонату України серед команд другої ліги. Зустрічатимуться місцевий «Арсенал-Київщина» та рівненський «Верес». Гра відбудеться на стадіоні «Зміна». Початок матчу – о 16:00.
В переддень матчу стало відомо, що замість Дениса Резнікова матч 18-го туру чемпіонату Другої ліги обслуговуватиме Іван Салаш із Калуша. Щодо асистентів головного арбітра, то змін не сталося. Допомагатимуть Івану Салашу асистенти із Луганська: Геннадій Літвінов та Віталій Український. Четвертим арбітром на матчі працюватиме киянин Сергій Даньковський. Спостерігач арбітражу – Володимир Александренко із Вінниці.

Довідка Інформаційної Служби НК «Верес».

Суботній матч на стадіоні «Зміна» у Білій Церкві повинен стати для футболістів Народного Клубу «Верес» «грою честі». Після програного минулого тижня чернівецькій «Буковині» домашнього поєдинку, рівняни отримали чималу порцію критики від власних вже звиклих до гучних перемог уболівальників. А на зустрічі з фанатами футболісти пообіцяли на максимумі викладатися на полі, не шкодуючи ні себе, ні суперників.

Рівненський «Верес» прибув до Білої Церкви 8 квітня після 7-годинної дороги.

Автор фото – Андрій Матвіїв










МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Президент «Вереса» назвав найкращим гравцем у матчі з «Буковиною» рівненських уболівальників

«Верес» поступився «Буковині» у першій весняній домашній грі

Додати позитивного настрою власним уболівальникам і на ділі підтвердити серйозність своїх слів у матчі з «Арсеналом-Київщиною» - завдання для футболістів НК «Верес» цілком реальне. Минулої суботи білоцерківці здобули лише свою першу у чемпіонаті перемогу аж із 10-го жовтня минулого року. А загалом у п’ятнадцяти поєдинках сезону команда зазнала дванадцяти поразок.

Несподіване світло у кінці тунелю для «Арсенала-Київщини» засяяло лише у грі минулого туру. Білоцерківці доволі несподівано на виїзді переграли одного із фаворитів турніру – «Скалу». Перемогу «Арсеналу» тоді приніс Олександр Боровик, який доволі ефектно розібрався із захистом стриян. До слова, цей форвард прийшов до команди лише за два дні до відновлення весняної частини чемпіонату.

Тим не менше, як і восени «Арсенал-Київщина» продовжує багато пропускати у власні ворота. Наразі більше, ніж білоцерківці у чемпіонаті пропустили лише дві команди – «Мир» із Горностаївки та «Нікополь-НПГУ». НК «Верес» натомість підтверджує реноме команди із надійним захистом – лише один пропущений гол у двох весняних матчах.

Як і НК «Верес», «Арсенал-Київщина» кардинально змінив склад у період зимової перерви. До команди прийшло аж 13! новачків. Найвідоміший із них – тридцятип’ятирічний нігерійський захисник Харрісон Омоко, який свого часу виступав за столичне «Динамо». Також посиленням можна вважати Ігоря Бровка, який восени грав за «Арсенал-Київ».

Цікавим фактом у майбутньому матчі могла стати робота арбітра Дениса Резнікова. Саме його спершу було призначено обслуговувати суботню гру в Білій Церкві. Нагадаємо, що саме Денис Резніков обслуговував матч НК «Верес» - «Арсенал-Київщина» у першому колі чемпіонату, коли рівняни вдома перемогли 2:1. Через цю, або можливо якусь іншу причину, згодом комітет арбітрів ФФУ замінив Дениса Резнікова на Івана Салаша з Калуша.

Статистика протистоянь:

«Арсенал-Київщина» - НК «Верес» (Рівне) - 5 матчів: +3, =0, -2.

Різниця м’ячів: 7:5.

Статистика протистоянь у Білій Церкві:

«Арсенал-Київщина» - НК «Верес» (Рівне) - 2 матчі: +2, =0, -0.

Різниця м’ячів: 5:1.








На правах реклами