Ми у Facebook
10.04.2016, 14:30

У «Вересі» розповіли про кінцевий термін вступу у Народний клуб [+Відео]

Усі бажаючі стати членами Народного Клубу ФК «Верес» у нинішньому сезоні повинні поспішити з втіленням свого наміру в життя. Адже скористатися такою можливістю у нинішньому сезоні потенційним неофітам можна буде лише на протязі чотирнадцяти днів.
Як повідомили в Інформаційній службі НК ФК «Верес» стати членом Народного клубу у сезоні 15/16 можна буде ще всього два тижні. У четвер, 21 квітня, о 22:00 там пообіцяли зареєструвати останнього у цьому сезоні члена клубу.

Стати членом клубу можна придбавши «вересівську» карту у наступних місцях:

стійка НК «Верес» у ТЦ «Злата Плаза» з 12:00 до 20:00;
фан-шоп у ТРЦ «Екватор» (навпроти кас Велмарту) з 10:00 до 22:00;
в наметі біля стадіону у день матчу.

Як відзначають у самому клубу, родина Народного Клубу «Верес» продовжує невпинно зростати. На даний момент вона налічує 3617 членів.

Нагадаємо, що для членів Народного Клубу діють різноманітні програми лояльності. Власники членської картки НК «Верес» можуть з 50-відсотковою знижкою відвідувати поєдинки «червоно-чорних». Крім того триває акція «Я люблю «Верес», в рамках якої для членів клубу у 60-ти закладах Рівного та області діє знижка у 10%.

Не зважаючи на те, що рівненська команда невдало провела свій перший весняний поєдинок у нинішньому році, підтримка «Вереса» саме з боку глядачів залишається найбільш вагомою серед усіх команд Чемпіонату України в другій лізі зокрема та країни в цілому. Так, у новинах спорту на телеканалі «Ера» згадали саме про рівненський «Верес» як взірець для наслідування. Мова у сюжеті йшла про низьку відвідуваність матчів Прем'єр-ліги на тлі першої та другої ліг (на відео це 1:08-1:52 хвилини).

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Президент «Вереса» назвав найкращим гравцем у матчі з «Буковиною» рівненських уболівальників

«Верес» поступився «Буковині» у першій весняній домашній грі



А вже найближчої суботи, 9 квітня, «Верес» на виїзді зіграє з білоцерківським «Арсеналом-Київщиною». Гру обслуговуватиме Денис Резніков із Дніпродзержинська.





На правах реклами