Ми у Facebook
11.04.2016, 08:30

Претендента на рівненський бурштин Короткова виявили у Радикальній партії

Про це повідомив у соцмережі Фейсбук депутат Верховної Ради з Рівного АНдрій ЛОзовий.
Валерій Коротков

Радикали позиціонують себе борцями з бурштиновою мафією на Рівненщині. І запевняють, що саме мафія нещодавно "зняла" з посади голову Рівненської облради від РПЛ Володимира Ковальчука. На останній сесії облради шість фірм просили дозволи на видобуток бурштину на Рівненщині і отримали відмову. Серед власників однієї з фірм - колись підозрюваний у шахрайстві рівненський бізнесмен Валерій Коротков.

Екс-помічникам Віктора Ющенка і Ко відмовили у дозволах на видобуток бурштину на Рівненщині

Кому належать фірми, які хочуть добувати бурштин на Рівненщині


"Яким же було здивування Oksana Lozova (керівника Рівненська Організація Радикальної Партії), коли жулік Коротков прийшов до неї і нахабно пред'явив партквиток РПЛ,
- написав у соцмережі Фейсбук Андрій Лозовий.- Спеціально перевірив. Партквиток афериста - не липовий. Виданий був за часів старого місцевого парткерівництва у вересні 2014. Припускаю, причина банальна...
Тільки про це дізнавшись, доручив Рівненській міській організації РПЛ негайно виключити голохвастова Короткова з партії і провести ревізію тих, кого прийняли в партію до грудня 2014 року.
______
А ще, пане Коротков, наполегливо раджу вам ввічливіше розмовляти з Оксаною Василівною. Вона людина дуже добра і чуйна - пробачить. Але раптом дізнаються партійці, які повернулися з фронту контуженими - хто знає, що в них на умі..."


Нагадаємо, що торік у Рівному в будинок бізнесмена Короткова кинули коктейль Молотова

Рівненського бізнесмена Валерія Короткова закрили в ізоляторі





На правах реклами