Ми у Facebook
11.04.2016, 15:45

Шукаємо маленьких талановитих рівнян! (+Відео)

Якщо ваша дитина вміє малювати, співати, танцювати, робить орігамі чи має інший талант і ви мрієте, щоб його побачили не тільки ваші родичі та друзі, а уся Україна та світ, тоді наш проект САМЕ ДЛЯ ВАС!
“Маленькі таланти” - це можливість зняти відеоролик про вашу дитину (від 5 до 10 хвилин), розмістити її красиве фото у глянцевому журналі “Маленькі рівняни” (у форматі півсторінки) з короткою розповіддю про неї, а також побачити статтю про вашу дитину на сайті OGO.ua.

Тепер не потрібно збирати усіх друзів та знайомих у себе вдома, щоб ваша дитина вилазила на стілець та розповідала вірш, адже ви зможете надіслати їм власний відеоролик (який буде розміщено на каналі youtube OGO.ua) і вони все побачать на власні очі. А подарований випуск глянцевого журналу, з фото вашої дитини, вразить усіх рідних та знайомих.

Тому не вагайтеся, адже проект “Маленькі таланти” вже стартував!

ДИВИТИСЯ ВІДЕО ІНТЕРВ'Ю

Першою учасницею проекту стала маленька Оля Боровець. Їй лише 10 років, а за її плечима вже багато досягнень. Захоплення маленької Олі – танці у стилі хіп-хоп, театр, гімнастика, вона обожнює малювати та робити щось своїми руками. Вона зіграла головну роль у виставі "Полліанна" за твором американської письменниці Елеонор Портер. Прем’єра вистави відкривала новий театральний сезон Рівненського академічного українського музично-драматичного театру.


ДИВИТИСЯ ВІДЕО ІНТЕРВ'Ю

Керівник проекту — Валерія ЦУКАНОВА тел. 0638212031






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ