Ми у Facebook
12.04.2016, 08:30

Після другої поразки «Вереса» Богатир та Панфілов подали у відставку

Після другої поспіль поразки тренерський штаб «Вереса» на чолі із головний тренером у повному складі подав у відставку. Прохання про відставку Віктора Богатиря, а також Юрія Панфілова і Сергія Вольвакова було задоволене керівництвом НК ФК «Верес».
Нагадаємо, що у виїзній грі проти «Арсенал-Київщина» з Білої Церкви рівненський «Верес» дуже швидко вийшов уперед. Щоправда, ще у першому таймі господарі рахунок зрівняли, а після перерви завдяки автоголу оборонця гостей, повели у рахунку. В підсумку, матч з результатом 2:1 на користь «канонірів» так і завершився.

«Головна причина – це незадовільні результати команди. Такі результати – неприпустимі для команди, що ставить перед собою високі задачі. Можливо, це рішення тренерського штабу якось мотивує футболістів і вони виконають завдання виходу у Першу лігу з новим головним тренером. Хлопці підібрані, вважаю, непогані. Бажаю їм успіхів. Хочу також запевнити, що за час нашої спільної роботи всередині команди не було жодних конфліктів. Ні між футболістами та тренерським штабом. Ні між тренерами та керівництвом клубу», - розповів вже екс-головний тренер НК ФК «Верес» Віктор Богатир.

Тим часом, екс-гравець «червоно-чорних» Любомир Гальчук звернувся до рівненських уболівальників. Футболіст, який нині перебуває у Канаді, став на захист гравців команди.

«Шановні вболівальники! Я вас прошу не рубайте все з плеча! Вірте в команду, в хлопців, адже по собі знаю і по своєму досвіду - коли є невдачі і про тебе пишуть недобрі речі - тяжко це сприймати. Я особисто вірю в хлопців тому, що був з ними всі збори до кінця, і впевнений - вони не підведуть! прошу вас - підтримайте команду і ви побачите подальший результат!» - написав Любомир Гальчук.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Президент «Вереса» назвав найкращим гравцем у матчі з «Буковиною» рівненських уболівальників

«Верес» поступився «Буковині» у першій весняній домашній грі








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ