Ми у Facebook
12.04.2016, 10:00

Бюджетні установи Рівненщини мають шанс виграти кошти на енергозбереження

Конкурс оголосила облдержадмінсітрація.
На конкурс можна подавати проекти, спрямовані на підвищення енергозбереження в установах, які утримуються з місцевих бюджетів. Зокрема, це проекти з оснащення будівель сучасними тепловими лічильниками, заміщення імпортованого природного газу, використання енергозберігаючих технологій, альтернативних джерел енергії та місцевих видів палива.
Термін окупності таких проектів повинен становити не більше трьох років та реалізовуватися на умовах 30-ти відсоткового співфінасування із місцевих бюджетів.

Рівненські супермаркети продають алкоголь військовим у формі


- Ми будемо приймати проекти до 25 травня,
- розповіла ОГО начальник управління енегетики і енергоефективності обласного депаратаменту ЖКГ Ганна Вахнюк. - У червні відбудеться їх відбір. Кошти з обласного бюджету на фінансування проектів надаватимуться після того, як свої 30% профінансує місцева громада. На фінансування проектів буде надано з обласного бюджету 9 мільйонів 800 тисяч гривень. Торік зі 100 поданих проектів ми так само профінансували 50. Надавали кошти на встановлення лічильників тепла, переведення на альтернативні види палива тощо.

Що робити, якщо у вас поцупили "мобільник"?

Заяви на участь у конкурсі та документи по проектах подаються до департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності Рівненської облдержадміністрації (м.Рівне, вул.Білякова, 4-а, 4 поверх, кабінет 401, 402, тел. (0362) 28 55 23).





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ