Ми у Facebook
12.04.2016, 08:15

Гарячу воду в Рівному відключили через боржників

Про це повідомили на сайті "Рівнетеплоенерго".
Заборгованість мешканців Рівного перед ТОВ «Рівнетеплоенерго» за спожиті послуги теплопостачання становить 59,5 млн грн. (дані станом на 06.04.2016).

А заборгованість ТОВ “Рівнетеплоенерго” перед НАК “Нафтогаз України” станом на складає 87,7 млн грн, з яких 28,1 млн грн пені і штрафи, нараховані за рішеннями судів через несвоєчасну оплату за спожитий природний газ.

«Рівнегаз» завершив 2015 рік зі збитком 83 мільйони гривень

Натомість ТОВ “Рівнетеплоенерго” повинно ще сплатити багатомільйонні борги за спожитий природний газ минулих періодів для “Нафтогаз України”, які отримало від попереднього теплопостачального підприємства.

Відновлення подачі гарячої води залежатиме від поліпшення платіжної дисципліни споживачів ТОВ «Рівнетеплоенерго» та врегулювання відносин з НАК «Нафтогаз України». Коли з’явиться в оселях гаряча вода, нині складно спрогнозувати, адже НАК «Нафтогаз України» вимагає повного погашення боргів.

Скільки на Рівненщині відмовників від ідентифікаційних кодів?

Тому питання відновлення гарячого водопостачання значною мірою залежатиме від споживачів ТОВ «Рівнетеплоенерго». І байдужа поведінка злісних боржників – це зневага до інтересів рівнян і, передусім, сумлінних платників, сімей, де є діти, хворі члени родини, люди старшого віку, яким вкрай потрібна гаряча вода.





На правах реклами