Ми у Facebook
12.04.2016, 22:00

Готуємо тертий пиріг до чаю: рецепт від читачки "ОГО"

Секретним рецептом приготування десерту поділилася наша читачка - пані Людмила.
"Знаю, що зараз Великий піст, але так іноді хочеться потішити себе чимось смачненьким, особливо, якщо день пройшов не дуже вдало. Саме тому вирішила поділитися улюбленим рецептом свого пирога з вами" - пише Людмила.

Інгредієнти:
улюблене варення
250 гр вершкового масла або маргарину
2-2,5 стакани борошна (бажано вищого сорту)
1 стакан цукру
2 яйця
1 пакетик розпушувача
1 пакетик ванільного цукру.

Приготування:
Масло або маргарин заморозьте, потім натріть на крупній тертці. Додайте до масла всі складники, крім варення та замісіть однорідне тісто. Після цього тісто розділіть на 2 частини: одна повинна бути в 3 рази більша за іншу. Більшу частину тіста помістіть в холодильник, а меншу - відправте в морозильну камеру.

Тим часом, форму для випікання змастіть вершковим маслом і посипте манною крупою. Великий шматок тіста дістаньте з холодильника і розприділіть по дну форми, попроколюйте виделкою. На тісто намажте варення і зверху потріть менший шматок тіста, що був у морозилці.

Випікати пиріг слід близько 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.

Смачного!

Статті до теми:

Де у Рівному можна купити смачний чай на вагу

Топ-5 рецептів пісних страв з картоплі

Жіночий клуб рекомендує: Топ-5 рецептів весняних компотів





На правах реклами