Ми у Facebook
13.04.2016, 09:00

Міський голова Рівного не проти подивитися на Настю Каменських

Хвилю дискусії на засіданні міськвиконкому Рівного викликав запланований концерт Потапа і Насті Каменських у Рівному.
“Під завісу” засідання міськвиконкому, якраз коли депутати дійшли до розгляду питання “різне” порядку денного, член міськвиконкому Ніна Скиба взяла слово і запропонувала заборонити концерт Потапа і Насті Каменських, оскільки артисти, які під час війни їздять до ворога із концертами — зрадники.

Міський голова Рівного Володимир Хомко зазначив, що міська влада не може забороняти виступи артистів, якщо вони не належать до списку заборонених в Україні. Кім цього, така заборона може принести збитки міській казні Рівного:

- Я розмовляв з дирекцією драмтеатру. На цей концерт продали квитків десь на 300 тисяч гривень. Ми повинні будемо відшкодовувати ці збитки організаторам, якщо заборонимо цей концерт. Рівняни могли б самі, за бажанням, не купувати квитки на цей концерт. Але хтось їх розкупив на таку суму! Знаєте, я сам би був не проти подивитися на Настю Каменських, але на концерт не піду. Я не культуролог і не артист, щоб вирішувати, хто повинен виступати, а хто — ні. Я навіть не хочу особливо в це вникати.

Ігор Юрчук — громадський активіст та працівник агенції, яка займається організацією концертів погодився з міським головою:

- Це буде прецедент. Якщо ми офіційно заборонимо концерт Насті і Потапа, то потім будуть забороняти і інших артистів, які чимось можуть не сподобаються.


До Рівного з концертом їде фронтмен гурту "МЕРІ"


Ельдар Магомедов — артист і громадський діяч теж заперечив Ніні Скибі:

-Я розумію, але не схвалюю Потапа. Він артист і він собі обрав таке амплуа. Ми не повинні забороняти артистам виступати у місті Рівному.

Cтуденти з Рівненщини озвучують українські книги

Після короткого, але гострого обговорення, члени Рівненського міськвиконкому зійшлися на думці найближчим часом надіслати лист до Рівненської обласної ради, якій підпорядковується Рівненський драмтеатр, у якому зазначатиметься, що громадськість звернулася до виконкому із проханням про заборону концерту цих артистів.





На правах реклами