Ми у Facebook
14.04.2016, 15:20

Зі сміттям комфортніше: на оголошений у Рівному суботник майже ніхто не прийшов

Відгукнулися лише кілька дорослих городян та діти.
Прибрати луг біля річки у мікрорайоні Рівного "Золотіїв" закликала тамтешніх мешканців депутат міськради Любов Романюк. Адже тут постійно відпочивають компанії, які залишають за собою купи сміття. Суботник був запланований на суботу, 9 квітня.

Хоч небайдужих до чистоти міста городян виявилося дуже мало, все ж ті, хто прийшли на суботник, попрацювали на славу. Вони зібрали на території 50 мішків пластикових пляшок. А вивезли їх автомобілі сміттєзбиральної компанії "Санком-Рівне".

У Рівному придумали, як з автокав брати гроші у бюджет


"Я вдячна хлопцям, зокрема Кості, Олександру та Юрчику за те, що вони прибрали футбольне поле. Я не хотіла фотографувати той смітник, бо мені соромно. Соромно за людей. За тих, які проігнорували суботник, за тих, чиї наїдки лежали сьогодні у мене під ногами; за тих, чия торішня капуста майже впала у річку. Але ми це зробили.І це лише перший старт загальнозолотіївських суботників. Починати потрібно з себе!Дякую від серця Наталія Михальчук і Тетяні Вороняк. Без вас нічого б не вийшло)", - написала у соцмережі Фейсбук Любов Романюк.

Рекламі Рівного пообіцяли "чистку"

Депутат пропонує тих, хто скидає сміття біля річки, штрафувати на 1000 грн, гілки - 100 грн, заїжджає автомобілем на луг - 500 грн. Але, на жаль, законодавством передбачені менші штрафи.












На правах реклами