Ми у Facebook
14.04.2016, 14:20

Чи бореться Нацгвардія проти незаконного видобутку бурштину на Рівненщині?

Фото: zn.ua

Однією з найбільш обговорюваних тем останніх кількох днів було можливе прибуття сил Нацгвардії для боротьби з нелегальними бурштинокопачами.
За повідомленням радника голови Рівненської ОДА Сергія Мініча, у Сарненському районі нині працює штаб Міністерства внутрішніх справ України, який займається протидією незаконному видобутку бурштину. Він приймав рішення про впровадження полку спеціального призначення “Дніпро-1”. Очікувалося і підсилення силами Нацгвардії.

Рівненщина: садили ліс - викопали боєприпаси


Інна Березовська - керівник відділу інформації ГУ НП в Рівненській області повідомила, що підрозділи Нацгвардії на Рівненщину не прибували. Зараз під керівництвом штабу Міністерства внутрішніх справ проти незаконого бурштинового промислу борються правоохоронці разом із силами спецпризначення. І це, за словами Інни Березовської, дає свої результати: кількість повідомлень про незаконний видобуток бурштину за останній час зменшилася втричі.

Рівне: з автомобіля німця вкрали кілька тисяч євро

Як повідомляв портал “ОГО”, нещодавно бурштинокопачі активізувалися в урочищі “Гальбино” поблизу селища Клесів Сарненського району. Про те, щоб вони припинили нелегальнйи промисел, домовлявся новопризначений начальник рівненської поліції Сергій Князєв. Старателі його тоді буцімто послухали і почали поволі припиняти свій незаконний промисел.






На правах реклами