Ми у Facebook
15.04.2016, 12:20

Потрібні руки: рівнян запрошують на толоку

Фото з прибирання парку поблизу ПДМ у 2014-му

Нагода подихати свіжим повітрям, відпочити від офісного життя, попрацювати руками і зробити власне місто трішки чистішим випаде зовсім скоро. Найближчими вихідними у планах відразу дві толоки: перша - 16 квітня, друга – 23-го.
ТОЛОКА - ЩО ЦЕ?
Це такий формат людської взаємодопомоги, який ще сьогодні називають краудсорсингом. Коли ідея реалізується силами звичайних людей – волонтерів та просто небайдужих осіб.

ЩО БУДЕМО РОБИТИ?
Упорядкувати територію, зібрати сміття та завантажувати його у вантажівку. Одним словом - створювати красиве місце для відпочинку на природі.

ЩО З СОБОЮ БРАТИ?
Організатори проектів, спільнота небайдужих рівнян «Зелена стежка Рівного» у фейсбук, Кубок Рівного з МТБ та працівники групи компаній «РЕНОМЕ», прихоплять із собою мішки для сміття та деякий інвентар. Але додатковий не буде зайвим, а ще візьміть пару рукавиць, гарний настрій та дітвору!

НАВІЩО ЙТИ НА ТОЛОКУ?
Існує дві категорії людей: одні котять світ, а інші біжать ззаду і кричать: «Куди ж він котиться!». Якщо ви відносите себе до першої категорії і вам зовсім небайдуже, що твориться навколо – долучайтеся!

ДЕ І КОЛИ ЗУСТРІЧАЄМОСЬ?
Зелена стежка – чудове місце для велосипедних і піших прогулянок.

Охочих допомогти у прибиранні чекаємо 16 квітня о 10:00год поблизу пішохідного мосту через р. Устя на території Гідропарку, біля школи-ліцею №2.

Долучайтеся до події у фейсбук!




Парк поблизу ПДМ – для прогулянок з дітками чи домашніми улюбленцями. Затишне місце в центрі Рівного.

Весняне прибирання тут розпочнеться о 10:00год 23 квітня. Місце зустрічі - вхід в парк біля ПДМ. (вул. Князя Володимира, 10).



Жити серед квітів, зелених дерев, чистих вулиць, а не в горах сміття і бруду, хіба це не круто?



Зустрінемось на весняному прибиранні!





На правах реклами