Ми у Facebook
16.04.2016, 16:00

Права споживачів захищатиме нова служба

Згідно з розпорядженням Кабміну від 6 квітня 2016 року офіційно почала роботу новостворена Державна служба України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів (Держпродспоживслужба).
Нова структура об'єднує в себе функції і повноваження Державної ветеринарної та фітосанітарної служби, Державної інспекції з питань захисту прав споживачів, Державної санітарно-епідеміологічної служби. Функції цих служб припиняються.

У супермаркеті Рівного обманюють споживачів

За словами міністра агрополітики Олексія ПАВЛЕНКА, на сьогоднішній день всі територіальні органи нової служби завершили процедуру державної реєстрації. Відповідно, в ці тероргани призначені виконуючі обов'язки керівника, інформує офіційний сайт Мінагрополітики і продовольства minagro.gov.ua/

Рівненські супермаркети продають алкоголь військовим у формі

Довідка. Держпродспоживслужба утворена відповідно до постанови КМУ від 10 вересня 2014 р. №442 "Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади". Постановою КМУ від 2 вересня 2015 року № 667 затверджено Положення про Держпродспоживслужбу. Керівником нової структури 24 лютого 2016 року призначений Володимир Лапа.

Рівнянам за неякісні тепло й гарячу воду повертають гроші






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини