Ми у Facebook
18.04.2016, 15:00

До уваги рівнян: за субсидією потрібно звертатися не всім

Споживачам, які вже субсидію отримували, її обіцяють на наступні 12 місяців перерахувати автоматично.
— Середньомісячний сукупний дохід для отримання субсидії визначатиметься за 2015 рік, — пояснила ОГО начальник відділу з прийому усіх видів державних допомог управління праці і соціального захисту населення Рівненського міськвиконкому Наталія Нидзелик. — За бажанням громадян, субсидія може призначатися на основі середньомісячного (за три місяці, що передують місяцю звернення) сукупного доходу осіб. В такому випадку заявникам необхідно самостійно звернутись до філії управління праці та соціального захисту населення за місцем проживання та подати заяву, декларацію та довідки про доходи за формами затвердженими Мінсоцполітики.
Нагадаю, що цього року опалювальний період був до 4 квітня. Тому громадянам, які отримують субсидію, не варто хвилюватися і поспішати вже звертатися до наших відділів. Адже працівники управління самостійно зроблять усі необхідні перерахунки.


Рівнянам субсидію начислять автоматично

За словами п. Нидзелик, нові повідомлення про надання субсидій для відшкодування витрат за оплату житлово-комунальних послуг в неопалювальний період люди отримають у травні разом із об’єднаним рахунком-квитанцією на оплату послуг. Інформація буде розміщена у цій квитанції.

Чи є вже на Рівненщині нова служба захисту прав споживачів

До речі, у Рівному нині житлову субсидію отримують 42 тисячі рівнян. Торік після спрощення процедури оформлення цього виду допомоги кількість таких людей зросла на 32 тисячі.






На правах реклами