Ми у Facebook
18.04.2016, 16:40

«Верес» відзначив дебют тренера перемогою над «Енергією»

Перший поєдинок рівненського футбольного клубу під керівництвом нового тренера Володимира Мазяра виявився вдалим. «Верес» на власному полі переграв «Енергію» з Нової Каховки з рахунком 2:0, провівши вирішальні м’ячі у другому таймі матчу.
Як повідомили в Інформаційній службі НК ФК «Верес», на гру проти новокаховської «Енергії» рівненський «Верес» вийшов помітно оновленим складом. Крім новачків на лівому фланзі Олексія Зозулі та Ростислава Волошиновича - зі старту Володимир Мазяр випустив Олексія Пінчука (грав у Мазяра в «Сталі»), Ігоря Малиша та Олександра Лакусту, яким попередній тренерський штаб не надто довіряв. Варто також відзначити, що у центрі захисту екс-гравця «Енергії» Дениса Притиковського замінив номінальний правий захисник Микита Ткачов.

Перший тайм зустрічі вийшов небагатим на моменти. «Верес» хоча і володів територіальною перевагою, але до небезпечних ударів справу не доводив. Гості ближче до перерви хвилин на п’ять притисли рівнян, але це їм нічого не дало. Для «Вереса» перший тайм відзначився двома вимушеними замінами. Спочатку Дмитра Гарванка замінив Іван Луканюк (замінив досить успішно), а потім на позицію центрального захисника замість Ярослава Рафальського впевнено вийшов півзахисник Олександр Логінов.

Другий тайм «Верес» розпочав з позиції сили. Рівненська команда притисла суперника до його воріт, і, зрештою, досягла бажаного. На 65-й хвилині активний Олександр Лакуста заштовхав м’яч після розіграшу кутового. «Енергетики» спробували піти вперед, але на 84-й хвилині пропустили контратаку господарів. Борис Орловський віддав на Ростислава Волошиновича, і останній більярдним ударом відправив м’яч в кут воріт – 2:0.

Завдяки нічиїм у матчах «Скала» - «Арсенал-Київ» - 0:0, а також «»Буковина» - «Інгулець» - 2:2 рівненський клуб ділить 2-3 місця зі стрийським клубом.

Протокольні дані.

НК «Верес» (Рівне) - ФК «Енергія» (Нова Каховка) – 2:0 (0:0)

Рівне, 17 квітня, стадіон «Авангард», 4800 глядачів

Голи: Лакуста (65), Волошинович (84)

Попередження: Малиш (57), Лакуста (73) – Квачов (74)

Матч обслуговували:

Арбітр - Олександр Сахно (Київська обл.)

Асистенти – Олег Притула (Львівська обл.), Юрій Суряк (Львів)

4-й арбітр – Роман Новосад (Дубно)

Спостерігач арбітражу Василь Ольшанецький (Івано-Франківськ)

«Верес»: Семено, Рафальський (Логінов, 45), Ткачов, Зозуля, Пінчук, Волошинович, Гарванко (Луканюк, 41) , Малиш, Орловський, Лакуста (Скоцький, 81), Яременко. Запасні – Юрчук, Лиховидько, Панфілов, Спичка.

Головний тренер – Володимир МАЗЯР.

«Енергія»: Зелінський, Андреєв, Квачов, Іздебський, Дедяєв, Волков (Шевченко, 70), Хорольський, Доля, Фаюк (Савін, 77), Гайдаєнко, Бочак (Носов, 64). Запасні: Осташевський, Грабець, Масюткін, Жуков.

Головний тренер – Олег ФЕДОРЧУК.

Результати 19-го туру:

Колос - Кремінь - 3:1

Кристал - Барса - 2:1

Реал Фарма - Мир - 3:1

Скала - Арсенал-Київ - 0:0

Нікополь-НПГУ - Арсенал-Київщина - 1:0

Буковина - Інгулець - 2:2


МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Президент «Вереса» назвав найкращим гравцем у матчі з «Буковиною» рівненських уболівальників

«Верес» поступився «Буковині» у першій весняній домашній грі








На правах реклами