Ми у Facebook
18.04.2016, 14:40

Юрій Благодир: Обласні депутати готові повторно обрати Олександра Корнійчука головою

Більшість депутатів Рівненської обласної ради хочуть бачити головою Олександра Корнійчука. На цьому наголосив керівник бюджетної комісії Юрій Благодир.
За його словами, він — значно досвідченіший, краще підготовлений та користується більшою повагою та довірою депутатів, ніж попередній керівник Володимир Ковальчук, який намагається поновитися на посаді.

"Просто порівняйте, що зробив на посаді Ковальчук, а що вже встиг Корнійчук. Обласна рада — не парламент і тут на першому плані вміння організовувати системну роботу, а не сипати красиві лозунги. Це складна та кропітка праця, яку треба вміти виконувати. Олександру Корнійчуку це об’єктивно вдається в десятки разів краще, ніж попереднику", — зазначив Юрій Благодир.

Силою милим не будеш: рівненські депутати не бажають працювати з "поновленим" головою

Голова бюджетної комісії вкотре підкреслив, що судове рішення про поновлення Володимира Ковальчука "дивне" та блокує роботу ради, яка нормально запрацювала з новим керівником.

"Рада чекає від судді роз'яснення, в який спосіб поновити Володимира Ковальчука, якому більшість висловила недовіру. Адже воно повністю суперечить закону "Про місцеве самоврядування", де вказано —"виключно депутати обирають та звільняють голову обласної ради", що ми і зробили, — наголосив голова бюджетної комісії на своїй сторінці у Фейсбук. — Якщо депутатам обласної ради потрібно буде ще раз затвердити Олександра Корнійчука на посаді, то більшість до цього готова".

Як голови Рівненської облради легітимністю мірялися, - репортаж з президії [Частина 1]

Нагадуємо, вже тиждень відправлений у відставку Володимир Ковальчук намагається повернутися в крісло голови обласної ради. При цьому президія з представників різних фракцій вирішила, що Рівненський окружний адміністративний суд має дати роз'яснення, в який спосіб депутати мають виконати рішення про незаконність звільнення попереднього голови облради.  





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ