Ми у Facebook
19.04.2016, 11:20

Через Потапа і Настю до директора Рівненського театру ходили активісти

Вони вручили директору Рівненського обласного драматичного театру Володимиру Петріву звернення-рекомендацію.
Сьогодні у Рівненському облмуздрамтеатрі має відбутися концерт Потапа і Насті. Тож рівняни вирішували йти на концерт чи влаштувати протест гурту через їхній виступ у РОсії. На засіданні міськвиконкому виступ артистів навіть хотіли заборонити.На ньому було вирішено надіслати лист до Рівненської обласної ради, якій підпорядковується Рівненський драмтеатр, з інформацією про те, що громадськість звернулася із проханням про заборону концерту цих артистів. Але оскільки заборони не послідувало, до директора театру ходили вчора активісти. Про це повідомила у соцмережі Фейсбук активістка Ніна Скиба:

"Все таки зустрілись о 17:00 з Петрів В.Ю. Спочатку нам казали, що він на виставі, потім перетелефонували і повідомили, що Юліанович залишив приміщення через інший вхід, а коли зрозуміли, що просто так ми не підемо, все ж Петрів до нас вийшов. Вважаю, що розмова вийшла цікавою та результативною, ще й залишили звернення".

Звернення підписане представниками громадських організації "Жіноча сотня", "Рівненська варта", УНА-УНСО та представником батальйону "Айдар".

У ньому активісти просять більш патріотично та відповідально підходити до вибору виконавців, які мають виступати в театрі. Адже, на їхню думку, концерти артистів, які гастролюють містами країни-агресора Росії можуть спровокувати конлфіктні ситуації у місті і на концерті.

Нагадаємо, що раніше відомі музиканти-патріоти стали на захист Потапа і Насті






На правах реклами